Olympus STF-8 Macro Flash

Webshop: Levertijd onbekend
Winkel: Levertijd onbekend
€ 479,00

Olympus introduceert met trots 's werelds eerste macroflitser met een stof‑, spat‑ en vorstbestendige (‑10°C) constructie in een licht en compact ontwerp. Bent u in het regenwoud of in de woestijn? Geen probleem! Deze flitser is geschikt voor elke omgeving.
De STF‑8 ondersteunt fotograferen met flits wanneer dit wordt gecombineerd met camera's met de modi focus‑stacking en focus‑bracketing. Deze functie is erg handig als u foto's van bloemen, insecten en commerciële foto's in de studio wilt maken.
De gebundelde adapterring is compatibel met de M.ZUIKO DIGITAL ED 30 mm 1:3.5 Macro, M.ZUIKO DIGITAL ED 60mm 1:2.8 Macro en M.ZUIKO DIGITAL ED 12‑40 mm 1:2.8 PRO.
Deze compacte macroflitser biedt veelzijdige en creatieve belichtingsopties door de uitvoerratio van elke head, single of dual te besturen. Als u beide koppen van de tweevoudige flitser gebruikt, is de GN 8,5, en als u slechts één flitser gebruikt, is de GN 6. Buiten de modus TTL Auto Sync voor precisiecontrole kunt u de flitser instellen in vergrotingen van 1/3 stap op de camera als deze in de dual‑modus staat, en in vergrotingen van 1 stap met de flitserkiezer. De hoofdflitser kan ook worden gebruikt als besturing om meerdere flitseenheden te besturen.

Specificaties
Merk Olympus
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Olympus STF-8 Macro Flash
Uw waardering