Onze winkel is weer open! Bekijk hier de openingstijden >>

Nissin Receiver Air R Nikon

Kenmerken

  • Draadloze ontvanger voor reportageflitsers
  • Werkt met Nissin Air Systeem
  • Voor Nikon
Webshop: 3 tot 5 werkdagen
Winkel: Afhalen na 3 tot 5 werkdagen
€ 69,00

De Nissin Air Receiver kun je gebruiken om draadloos flitsers aan te sturen via het Nissin Air Systeem wanneer je een flitser gebruikt die geen ingebouwde ontvanger heeft. De ontvanger is geschikt voor flitsers die gemaakt zijn voor Nikon en wordt onder de flitser geplaatst.

Nissin Air Systeem
Het Nissin Air Systeem werkt heel eenvoudig. Het eerste wat je nodig hebt is de Nissin Air Commander. Deze plaats je op de camera. Wanneer je een foto maakt, verstuurt de commander een signaal. Vervolgens heb je een flitser nodig. De Nissin flitsers met een A in de productnaam (zoals Di700A, i60A en Di500A) hebben een ingebouwde ontvanger om het signaal van de commander te ontvangen en de flitser af te laten gaan. Als je een andere flitser hebt, heb je nog de Nissin Receiver Air nodig. Die heb je voor verschillende merken: kies de juiste receiver voor het juiste merk flitser. De Receiver Air ontvangt nu het signaal en laat de flitser afgaan.

Veelzijdig inzetbaar
Je kunt de Nissin Receiver veelzijdig inzetten: het flitssysteem is compatibel met de Nikon TTL flitssturing en is ook goed te gebruiken in combinatie met slave-functies. Ook kun je met de Air R receiver flitsen op het tweede gordijn en ondersteunt deze high speed synchronisatie tot maar liefst 1/8000. De flitser werkt op 2 AAA-batterijen.

Specificaties
Flitsopties TTL, HSS, Draadloos, Geschikt voor reportageflitser
Geschikt voor Nikon
Bereik 30 m
Merk Nissin
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Nissin Receiver Air R Nikon
Uw waardering