Nikon SB-700 Speedlight

Webshop: Tijdelijk uitverkocht
Winkel: Tijdelijk uitverkocht
 349,00

Houd mij op de hoogte

Veelzijdige, eenvoudig te gebruiken Speedlight flitser die compatibel is met digitale spiegelreflexcamera's van Nikon in FX- en DX-formaat en met het Nikon Creatief Verlichtingssysteem. De flitser is ongelooflijk intuïtief te bedienen en is voorzien van een reeks geavanceerde functies waarmee de kwaliteit en de richting van het licht eenvoudig kan worden beheerd. Drie verlichtingspatronen bieden een totale controle over de flitsdekking en de gemakkelijk toegankelijke A:B-stand maakt draadloze besturing van meerdere flitsers mogelijk. Met zijn compacte afmetingen is deze flitser de ideale oplossing om bij de hand te hebben wanneer u creatieve opnamen wilt maken of in lastige lichtomstandigheden evenwichtigere beelden wilt bereiken.
Veelzijdige i-DDL-flitser (intelligente DDL) die compatibel is met digitale spiegelreflexcamera's van Nikon in het FX- en DX-formaat en met het Nikon Creatief Verlichtingssysteem.
Power zoom met meerdere stappen: dekt een grote beeldhoek van 24-120 mm.
Intuïtieve bediening: met het grote, gemakkelijk te lezen lcd-scherm en de handig geplaatste bedieningselementen kunnen instellingen gemakkelijk worden aangepast.
Richtgetal: 25 (GELIJKMATIG)/28 (STANDAARD)/30 (CENTRUMGERICHT) (FX-formaat, ISO 100, m, bij 35 mm). Maximaal richtgetal: 38 (STANDAARD, FX-formaat, ISO 100, m, bij 120 mm).
De verlichtingspatronen Centrumgericht, Gelijkmatig en Standaard kunnen worden geselecteerd op basis van de opnamesituatie ter plekke.
Zeer korte oplaadtijd: circa 2,5 seconden met NiMH- of alkalinebatterijen en circa 3,5 seconden met lithiumbatterijen.
A:B-stand voor snelle draadloze bediening: hiermee kan de lichtverhouding tussen de flitsergroepen A en B worden geregeld.
Firmware kunt u upgraden via de opslagmedia in de aangesloten camera.
Automatisch thermisch beveiligingssysteem: waarschuwt wanneer tijdens intensief flitsen oververhitting ontstaat en vertraagt indien nodig de oplaadtijd.
Automatische filterdetectie: de flitser past de kleurtemperatuur van de aangesloten camera automatisch aan op basis van de kleur van het gebruikte filter.
AF-hulpverlichting: dekt een brandpuntsafstand van 24-135 mm*. Compatibel met Multi-CAM 3500 AF-sensoren.

Specificaties
Richtgetal (ISO 100) 38
Geschikt voor Nikon
Kantelbaar Ja
Draaibaar Ja
Draadloos Ja
Stroomvoorziening 4x AA Batterijen
Gewicht 360 g
Merk Nikon
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Nikon SB-700 Speedlight
Uw waardering