Nikon SB-300 speedlight

Webshop: Tijdelijk uitverkocht
Winkel: Tijdelijk uitverkocht
 139,00

Houd mij op de hoogte

Veelzijdige en gebruiksvriendelijke Speedlight die compatibel is met digitale spiegelreflexcamera´s van Nikon en COOLPIX-camera´s met een accessoireschoen. Deze compacte en lichte externe flitser is het ideale hulpmiddel voor beginnende fotografen om de kwaliteit en richting van het licht te bepalen voor prachtig verlichte creatieve beelden.

De flitser kan gemakkelijk op de accessoireschoen van de camera worden bevestigd en kan tot 120° omhoog worden gekanteld. U kunt het licht verspreiden of verzachten door indirect via het plafond te flitsen. Gebruik deze flitser om extra lichteffecten toe te voegen aan beelden bij daglicht, opnamen in de schemering te verbeteren of details van het onderwerp zelfs in moeilijke situaties met tegenlicht te benadrukken.
Draagbare flitser: het ideale accessoire om bij de hand te hebben wanneer u meer licht nodig hebt of uw beelden een creatieve touch wilt geven. i-DDL-compatibel.
Compatibel met digitale spiegelreflexcamera´s van Nikon en COOLPIX-camera´s met een accessoireschoen.
Veelzijdige dekking: dankzij een richtgetal van 18 (m bij ISO 100) kunt u verafgelegen onderwerpen zelfs in omstandigheden met weinig licht toch verlichten.
Richt het licht: de flitskop kan tot 120° omhoog worden gekanteld, zodat u de vrijheid hebt om het licht in de gewenste hoek te richten. Maak creatieve opnamen door indirect te flitsen via het plafond of de muren.
Gemakkelijke bediening: de flitser is eenvoudig te bedienen en kan direct op de accessoireschoen van de camera worden bevestigd.
Functie voor thermische onderbreking: voorkomt schade aan de flitser als gevolg van oververhitting tijdens intensief flitsen.
AAA-batterijen: de flitser wordt gevoed door twee AAA-batterijen die overal ter wereld verkrijgbaar zijn.
Firmware kan van updates worden voorzien via de camera.

Specificaties
Richtgetal (ISO 100) 18
Geschikt voor Nikon
Kantelbaar Nee
Draaibaar Nee
Draadloos Nee
Stroomvoorziening 2x AAA Batterijen
Gewicht 97 g
Merk Nikon
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Nikon SB-300 speedlight
Uw waardering