Nikon NIKKOR Z DX 50-250mm f/4.5-6.3

Direct Leverbaar
SKU
JMA707DA
€ 399,00

Mogelijkheden te over met dit veelzijdige telezoomobjectief. U beschikt over voldoende bereik om scherp te stellen op onderwerpen in de verte. En over een snelle scherpstelling om acties scherp in beeld te brengen. Wat u ook fotografeert, door de grote Z-vatting van Nikon kan dit objectief meer licht over het hele beeld vastleggen. U krijgt meer details, diepte en kleur in elke foto en elke video.

Actie
Geniet van de vrijheid om in te zoomen voor dramatische close-ups van verafgelegen onderwerpen of gebruik de groothoek om de hele scène in beeld te brengen. U kunt gebeurtenissen scherp vastleggen, zelfs bij snelle bewegingen.

Portretten
Maak vanaf een afstand portretten met een zachte bokeh, zelfs bij weinig licht. Met een kortste scherpstelafstand van slechts 0,5 m kunt u scherpstellen op onderwerpen dichterbij.

Video's
Of u nu de algehele sfeer vastlegt of inzoomt op verre skylines, dit objectief stelt stil en vloeiend scherp. U krijgt scherpe en stabiele 4K-video-opnamen, zelfs als u filmt terwijl u loopt.

HOUD ZELF DE CONTROLE
De geluidloze instelring kan worden gebruikt voor belangrijke functies zoals handmatige scherpstelling, diafragmaregeling (handig om in of uit te faden tijdens video-opnamen) of belichtingscorrectie.

WEES VOORBEREID
Mis nooit meer een fotokans. Het intrekbare objectiefmechanisme zonder knoppen is snel en gebruiksvriendelijk. U kunt het objectief eenvoudig in- of uittrekken door aan de zoomring te draaien.

LICHT VAN GEWICHT
Dit telezoomobjectief voor DX-systeemcamera's is zeer compact wanneer het is ingetrokken. Wanneer u het objectief intrekt, wordt het vergrendeld, zodat het objectief niet openschuift terwijl dit in uw tas is opgeborgen.

Specificaties
Lensvatting Nikon Z
Brandpuntbereik 50 - 250 mm
Diafragma (F-F) 4.5 - 6.3
Maximaal diafragma f/4.5
Minimaal diafragma 16
Lensstrucuur (elementen/groepen) 16/12
Dichtsbijzijnde focus afstand 0.50 m
Aantal diafragma bladen 7
Automatisch scherpstellen Ja
Manuele focus Ja
Beeldstabilisatie Nee
Stof- en Spatwaterdicht Nee
Geschikt voor Full frame Nee
Filtermaat 62 mm
Kleur Zwart
Compatibele camera merken Nikon
Gewicht 405 g
Merk Nikon
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Nikon NIKKOR Z DX 50-250mm f/4.5-6.3
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!