Nanlite Forza 300 LED Light

Kenmerken

  • Krachtige continulamp van 300W
  • 43060 Lux
  • Degelijke behuizing
Webshop: Direct leverbaar
Winkel: Afhalen na 1 werkdag
€ 1.098,00

De NanLite Forza 300 biedt werkelijk ongelooflijke helderheid en kracht voor zijn formaat. De enkele 300W COB LED-lamp produceert tot 43060 Lux met behulp van de meegeleverde reflector en heeft een nauwkeurige daglicht-vaste kleurtemperatuur van 5600K (TLCI 95, CRI 98). De lichtstraal kan worden versterkt tot 128679 Lux met behulp van de optionele Fresnel-lensbevestiging (niet inbegrepen). Deze lamp weegt slechts 2,3 kg en meet aan de langste zijde 309 mm, met een behuizing die is gemaakt van duurzame koolstofvezel.

De Forza 300 produceert zacht licht dat flatterend is voor studio-opnamen en helder genoeg voor zowel fotografie als video. Voor filmmakers heeft dit licht ook een aantal speciale effecten, waaronder onweer, cameraflitser, tv en defecte lamp. De ultrastille ventilator maakt dit licht ideaal voor zelfs de meest geluidgevoelige situaties.

De geïntegreerde S-mount is compatibel met Bowens-apparatuur, waardoor het eenvoudig is om allerlei lichtvormende apparatuur toe te voegen om uw lichteffecten te verbeteren.

Gebruik in de studio met de meegeleverde stroomadapter, of op locatie met twee V-lock batterijen (niet inbegrepen). Continu dimmen van 0-100% maakt het gemakkelijk om dit licht aan elke scène toe te voegen zonder ND-filters of extra diffusie.

Het bedieningspaneel, de AC-adapter en de batterijplaat zijn gecombineerd in één afzonderlijke eenheid, die met een kabel aan het hoofdlicht is bevestigd, zodat de bedieningselementen toegankelijk blijven wanneer het licht aan het plafond of in een krappe ruimte wordt gemonteerd. De helderheid kan ook worden geregeld door DMX, of met behulp van de 2.4G-radiocontroller (apart verkrijgbaar) of smartphone-app (Wi-Fi-controlebox vereist).

Deze ultradraagbare lamp wordt geleverd in een beschermende draagtas van hoge kwaliteit en heeft een 330 graden draaibare handgreep, waardoor hij gemakkelijk in de juiste hoek kan worden afgesteld of aan een plafond kan worden gehangen voor studiogebruik. Hij kan ook op elke standaard lichtstatief worden gemonteerd.

Belangrijkste kenmerken:
1. Ultra-heldere output - De NanLite Forza 300 gebruikt één COB LED-lamp van 300 W om zacht licht met een hoge intensiteit te produceren en biedt een verbluffende 43060 Lux op 1 m bij gebruik van de meegeleverde reflector. De lichtstraal kan worden versterkt tot 128679 Lux met behulp van de optionele Fresnel-lensbevestiging (niet inbegrepen), en de geïntegreerde Bowens-compatibele S-mount maakt het gemakkelijk om lichtvormende apparatuur toe te voegen voor meerdere effecten.

2. Zeer draagbaar - De lichtunit meet slechts 309 mm aan de langste zijde, weegt 2,3 kg, heeft een duurzame koolstofvezel behuizing en wordt geleverd in een hoogwaardige beschermende draagtas, perfect voor reizen naar locatie.

3. Ideaal voor studio of op locatie - Gebruik in de studio met de meegeleverde stroomadapter, of op locatie met twee V-lock batterijen (niet inbegrepen); deze lamp kan op elke standaard lampstatief worden gemonteerd of aan het plafond worden gehangen voor studiogebruik. De bedieningselementen zijn een afzonderlijke eenheid, wat betekent dat het licht gemakkelijk kan worden bediend vanuit een moeilijk bereikbare ruimte, en het licht kan ook worden bediend met DMX, 2.4G afstandsbediening of smartphone-app.

4. Ongelofelijk nauwkeurig - Krijg perfecte kleurgetrouwheid, met elk licht in de NanLite Forza-serie met CRI 98, TLCI 95 en een gebalanceerde daglichtkleurtemperatuur van 5600K.

5. Foto en video klaar - Zachte verlichting die flatterend is voor studio-opnamen en helder genoeg voor elke gelegenheid, met ingebouwde speciale effecten (onweer, cameraflitser, tv en defecte lamp) en een ultrastille ventilator.

Specificaties
Digitaal display Ja
Kleurtemperatuur (K) 5600
CRI 98
Lux 43060
Type aansluiting Bowens S
Lichtbron LED
Stroomvoorziening Accu, Netspanning
Merk Nanlite
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Nanlite Forza 300 LED Light
Uw waardering