Meike MK-XT2 Pro Grip met Remote

Webshop: Direct leverbaar
Winkel: Direct afhalen
€ 119,00

De Meike MK-XT2 Pro Battery Grip is een multifunctionele handgreep én batterijhouder die speciaal is ontworpen voor de Fujifilm X-T2 Pro systeemcamera. Deze handgreep zorgt voor een solide en comfortabele grip en maakt het fotograferen in portretstand gemakkelijker door de extra set bedieningsknoppen. De MK-XT2 Pro wordt geleverd met een afstandsbediening.

Comfort met de MK-XT2 Pro
Er zijn diverse redenen te bedenken voor de aanschaf van een batterygrip voor jouw camera. Het komt geregeld voor dat een camera nét iets te klein is voor de handen van de fotograaf. In dat geval zorgt een batterygrip ervoor dat de camera veel beter is vast te houden. Ook ervaren fotografen die vaak in de portretstand foto's maken het genot van de extra ontspanknop die op de grip is bevestigd.

Lange levensduur
Tegenwoordig worden digitale spiegelreflexcamera's steeds vaker gebruikt om op hoge resolutie mee te filmen. Dit gebeurt in combinatie met de liveview-functie van de camera's. Omdat de accu hierdoor vele malen sneller leeg is, is een batterygrip een ideale oplossing. Hierin kunnen immers twee accu's geplaatst worden. Nóg een voordeel is het hogere gewicht van de camera. In combinatie met grote telelenzen fotografeer je met dit extra gewicht veel stabieler.

Specificaties
Garantieperiode 2 jaar
Merk Meike
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Meike MK-XT2 Pro Grip met Remote
Uw waardering