Leofoto RF-285C Monopod

Kenmerken

  • Draagvermogen van 18 kg
  • Werkhoogte van 153 cm
  • Hoogwaardig en licht carbon
Webshop: Levertijd onbekend
Winkel: Levertijd onbekend
€ 79,00

De professionele en hoogwaardige Leofoto RF-285C monopod is een carbon eenbeenstatief voor het zwaardere werk. Dit carbonstatief heeft een draagvermogen van maar liefst 18 kilo en een maximale werkhoogte van 153 centimeter zonder balhoofd. Het monopod statief weegt 410 gram en is ingeklapt slechts 41 centimeter lang. Lekker compact, zeer sterk en met een perfect bruikbare werkhoogte is dit een ideale monopod voor serieuze sport- en natuurfotografen.

Statief met vijf secties
De oersterke statiefpoot van de RF-285C is opgebouwd uit vijf eenvoudig uit te schuiven secties. Deze monopod wordt vastgezet met een soepele schroefvergrendeling (twistlock). Je draait de poot dus met een simpele draaibeweging aan de schroeven eenvoudig los en vast. Om koude handen te voorkomen tijdens het gebruik heeft Leofoto een bekleding van rubber foam aangebracht op de bovenste pootsectie. De monopod is onderaan voorzien van een schokabsorberend rubber voetje voor een stabiele grip op iedere ondergrond.

Degelijk carbon monopod-statief
Carbonstatieven zijn verhoudingsgewijs zeer licht en daarbij oersterk. Bovendien absorbeert een carbonstatief trillingen. De Leofoto RF-285C carbon monopod is beslist geen uitzondering op die regel. Met 18 kilo draagvermogen kun je vrijwel iedere professionele camera/lenscombinatie op deze monopod gebruiken. Het eenbeenstatief is gemaakt van kruislings geweven en versterkt carbonfiber en de poot heeft vijf secties met een maximale diameter van 28mm en een minimale diameter van 17mm. De statiefplaat is voorzien van een gecombineerde 1/4-inch en 3/8-inch statiefschroef zodat je er heel gemakkelijk een (compact) balhoofd op kunt schroeven. Een metalen beugel met polsband zorgt ervoor dat je dit Leofoto monopod statief niet per ongeluk kunt laten vallen.

Specificaties
Materiaal Carbon
Draagvermogen 18 kilo
Minimale lengte 41 cm
Maximale lengte 153 cm
Type statiefkop Geen
Waterpas Nee
Kleur Zwart
Gewicht 410 gram
Merk Leofoto
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Leofoto RF-285C Monopod
Uw waardering