Joby GripTight PRO TelePod Black/Charcoal

Webshop: Direct leverbaar
Winkel: Afhalen na 1 werkdag
€ 99,95

De Joby GripTight PRO TelePod is een universeel inzetbare combinatie van een driepoot ministatief en een selfiestick. Dit is het eerste Joby statief met een telescopische middenzuil en de GripTight PRO TelePod is speciaal ontworpen voor vloggers die gebruik maken van compactcamera's, systeemcamera's, videocamera's en action cams zoals een GoPro. Dankzij de meegeleverde Joby GripTight zet je bovendien een Android smartphone of iPhone muurvast op de PRO TelePod en nemen de mogelijkheden voor actieshots, vloggen en filmen nog verder toe.

GripTight PRO TelePod voor vloggers en fotografen
De GripTight PRO TelePod is het ideale accessoire voor vloggers, filmers en avontuurlijk aangelegde fotografen die er lichtgewicht op uit trekken. De GripTight PRO TelePod komt van pas in alle situaties waarin je een compact camerastatief nodig hebt om je systeemcamera, videocamera, action cam of smartphone te positioneren voor de actie. Ideaal voor live streaming, vloggen, instagram en snapchat, maar ook perfect om te fotograferen en filmen vanuit verrassende opnamehoeken boven je hoofd aangezien de telescopische middenzuil van de Pro TelePod tot maar liefst 79 centimeter lengte uitgeschoven kan worden.

Lichtgewicht driepoot met GripTight
De Joby GripTight PRO TelePod Kit bestaat uit een lichtgewicht driepoot statiefje met een telescopische middenzuil, een GripTight smartphonehouder, een bluetooth Impulse afstandsbediening en een verwisselbaar miniatuur statiefkopje met GoPro-mount. Het totaalgewicht van de GripTight Pro TelePod is slechts 359 gram en hij meet ingevouwen slechts 34 centimeter, waardoor je hem gemakkelijk overal mee naar toe neemt. Het maximale draagvermogen is maar liefst 1 kilo. De PRO TelePod heeft een universele 1/4-inch statiefschroef en is daarmee ideaal voor gebruik met allerlei apparatuur van smartphones tot en met een compacte systeemcamera. De Joby PRO TelePod is gemaakt van versterkt glasfiber composietmateriaal en heeft verstelbare pootjes die onder drie hoeken vergrendeld kunnen worden. Als je ze helemaal uitklapt staat je miniatuur driepoot extra stabiel.

Werken op vier manieren
Met de GripTight PRO TelePod kun je op vier manieren aan het werk. Vanuit de hand gebruik je hem als een hoogwaardige selfiestick: vouw de driepoot in en film of fotografeer met de camera, action cam of smartphone direct op het statiefje. Wil je shots vanuit een hoger standpunt of een overzicht met jezelf in beeld, dan schuif je de telescopische middenzuil uit van 34 naar 79 centimeter lengte. Voor statisch gebruik klap je de driepoot uit en zet je hem op tafel. Ook hier kun je er weer voor kiezen of je de middenzuil wel of niet uitschuift. Bovendien levert Joby de Impulse Bluetooth afstandsbediening mee, waardoor je je Android smartphone of iPhone tot ongeveer 30 meter afstand kunt bedienen. Handig voor alle mogelijke opnameomstandigheden!

Klemvast op je PRO TelePod
Met de degelijke Joby GripTight kun je een iPhone, een Android of een Windows smartphone met een breedte van 56 tot 91 mm perfect klemvast monteren op de PRO TelePod. De met rubber beklede, verstelbare klauwen geven grip onder alle omstandigheden en dankzij de robuuste vergrendelingshendel kun je de GripTight niet per ongeluk los draaien. Bovenop de GripTight is een accessoireschoentje aangebracht zodat je bijvoorbeeld een LumeCube of een (richt)microfoon kunt monteren. De GripTight is dankzij de 1/4-inch statiefschroef verwisselbaar voor een los statiefkopje met GoPro mount, maar je kunt hierdoor ook een normale foto- of videocamera direct op het statiefje schroeven.

Joby: Creatief en veelzijdig
Joby werd in 2006 opgericht in San Francisco Bay en heeft inmiddels overal ter wereld menig hart veroverd met hun inmiddels beroemde buigzame Gorillapod-statieven, die dankzij hun unieke uiterlijk een hoge aaibaarheidsfactor hebben. Tegenwoordig bevindt het bedrijf zich in Petaluma, Californië, waar het zich naast de statiefjes ook bezighoudt met de ontwikkeling van allerlei GripTight accessoires voor smartphones. Het huidige Joby assortiment bestaat uit statiefjes voor smartphones en actioncams, vlogging rigs, maar ook vind je er statieven voor vrijwel iedere traditionele DSLR- systeem- of compactcamera.

Specificaties
Merk Joby
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Joby GripTight PRO TelePod Black/Charcoal
Uw waardering