Joby GripTight ONE GP Magnetic Impulse

Op voorraad
SKU
JB01494-0WW
€ 39,00

De compacte en flexibel bruikbare Joby GripTight ONE Magnetic Impulse bestaat uit de kleine, opvouwbare, universele GripTight ONE Mount smartphonehouder, gecombineerd met de overbekende en superhandige Gorillapod Magnetic en de Impulse Bluetooth afstandsbediening. De Joby GripTight ONE Magnetic Impulse kan smartphones vasthouden met afmetingen van 56mm tot en met 91mm breed, zoals de Samsung Galaxy S7, de Apple iPhone 7 en de HTC 10. Je kunt de GripTight ONE GorillaPod Magnetic Impulse gebruiken om je smartphone overal neer te zetten of aan te bevestigen. Daarmee worden praktische functies zoals fotograferen, navigeren en videobellen nog leuker!

Magnetische smartphone houder
Dankzij de Joby GripTight ONE GorillaPod Magnetic Impulse kun je een smartphone stabiel positioneren op praktisch iedere ondergrond, zoals het dashboard van je auto, een bureau of een motorkap. Maar je klemt de Gorillapod net zo eenvoudig om je fietsstuur of om een boomtak. Last but not least zorgen de magnetische pootjes ervoor dat je de Joby GripTight ONE Magnetic Impulse 'vast kunt plakken' aan zo'n beetje alle stalen oppervlakken. De houder is geschikt voor vrijwel alle smartphones. Je klemt een smartphone tussen de sterke, met rubber beklede klauwen en de verende, in lengte verstelbare GripTight ONE Mount 'grijpt' perfect om de smartphone en houdt hem stevig op zijn plaats.

Impulse Bluetooth afstandsbediening
Het Joby GripTight Magnetic statiefje is uitgerust met een Impulse bluetooth afstandsbediening. De kleine knop kan eenvoudig op het statief geschoven worden, of met een touwtje aan je sleutelbos bevestigd worden, zodat je hem altijd bij de hand hebt. De afstandsbediening kan vervolgens via Bluetooth gekoppeld worden aan je telefoon, zodat je op afstand een foto kunt maken. Ideaal wanneer je bijvoorbeeld een selfie wilt maken vanaf grotere afstand, zodat je omgeving ook in beeld komt. Of maak een groepsfoto waar óók de fotograaf op staat!

Universele schroefdraad
De GripTight ONE Mount heeft een universele 1/4-inch statiefschroefdraad en daaraan is heel handig een magnetische Gorillapod met een klein balhoofd geschroefd. Uitvouwen, neerzetten en je kunt comfortabel gebruik maken van functies als Face Time, videobellen, Whatsapp, fotograferen en filmen. Bovendien is de GripTight ONE Magnetic Impulse uitgerust met een handige Bluetooth afstandsbediening waardoor je nog simpeler leuke selfies kunt maken. Gebruik je hem niet, dan schroef je de Magnetic Impulse heel simpel uit elkaar, vouwt hem in en stopt hem in een fototas of een grote jaszak. Maar je kunt de Gorillapod ook gewoon van de One Mount schroeven en los gebruiken als praktisch ministatiefje. De combinatie weegt maar 96 gram en meet ingevouwen slechts 16,5cm dus er is altijd wel plaatsje voor te vinden.

Handige ministatieven
Joby is bekend van de ontzettend handige Gorillapod ministatieven, die dankzij dertig flexibele, met rubber beklede en draaibare gewrichten in de pootjes overal aan bevestigd kunnen worden. De Joby GripTight ONE Magnetic Impulse is opgebouwd uit hoogwaardig kunststof en metaal en heeft dezelfde kwaliteit als de andere Joby Gorillapod ministatieven. Een ideale oplossing voor iedereen die onderweg zijn smartphone wil gebruiken maar wel zijn handen vrij wil hebben.

Specificaties
Merk Joby
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Joby GripTight ONE GP Magnetic Impulse
Uw waardering