Joby GripTight Mount Small Tablet*

3 tot 5 werkdagen
SKU
JB01326-BWW
€ 24,95

Onhandig vasthouden en ongewenst trillen van je tablet tijdens het gebruik zijn verleden tijd, want dankzij de combinatie van de Joby GripTight Small Tablet Mount en een Gorillapod kun je een tablet nu stabiel positioneren op een dashboard, een bureau, aan je fietsstuur of op welke ondergrond dan ook. De Joby GripTight Small Tablet Mount kan overweg met praktisch alle kleine tablets en e-readers, van de iPad Mini tot en met de nieuwste Samsung Galaxy Tab, maar ook met bijvoorbeeld de Sony Xperia Z3 tablet, de Asus MeMo Pad, de Lenovo IdeaTab, de Acer Iconia en readers van Archos en Kobo. De GripTight Small Tablet Mount is dankzij de universele 1/4-inch statiefschroefdraad gemakkelijk op een Gorillapod of willekeurig welk ander statief te schroeven. Daardoor kun je comfortabel gebruik maken van functies als Face Time, Google Maps, Instagram en Flipboard. Bovendien staat je tablet stabiel als je ermee wilt fotograferen of filmen.

Met rubber beklede klauwen
Je schroeft de GripTight Small Tablet Mount heel simpel op een Gorillapod of en willekeurig ander statief en vervolgens klem je de tablet tussen de met rubber beklede klauwen. De verende, in lengte verstelbare GripTight Small Tablet Mount 'grijpt' altijd perfect om je tablet en houdt hem stevig op zijn plaats. En gebruik je de GripTight Small Tablet Mount niet, dan kun je hem heel eenvoudig invouwen en meenemen. Hij weegt maar 51 gram en meet ingevouwen slechts 102mm, dus er is altijd plaats voor in een tas.

Joby: Creatief en veelzijdig
Joby werd in 2006 opgericht in San Francisco Bay en heeft inmiddels overal ter wereld menig hart veroverd met hun inmiddels beroemde buigzame Gorillapod-statieven, die dankzij hun unieke uiterlijk een hoge aaibaarheidsfactor hebben. Tegenwoordig bevindt het bedrijf zich in Petaluma, Californië, waar het zich naast de statiefjes ook bezighoudt met de ontwikkeling van allerlei GripTight accessoires voor smartphones. Het huidige Joby assortiment bestaat uit statiefjes voor smartphones en actioncams, vlogging rigs, maar ook vind je er statieven voor vrijwel iedere traditionele DSLR- systeem- of compactcamera.

Specificaties
Merk Joby
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Joby GripTight Mount Small Tablet*
Uw waardering