Joby GripTight Micro Stand Small Tablet

Direct Leverbaar
SKU
JB01327-BWW
€ 31,99

De GripTight Micro Stand is met bijna iedere kleine tablet en e-reader bruikbaar, van de iPad Mini tot en met de Sony Xperia Z3 tablet en de Samsung Galaxy Tab. Maar ook Kobo, Asus en Archos tablets kun je er op kwijt. De GripTight Mount schroef je dankzij de universele 1/4-inch statiefschroefdraad heel gemakkelijk op de Gorillapod Micro 250, waarna je de pootjes van het statiefje uitklapt en je tablet op iedere willekeurige plaats kunt neerzetten. Hierdoor kun je nu supercomfortabel gebruik maken van handige functies zoals Face Time, Google Maps, Instagram, videofilmen en Flipboard, maar het is natuurlijk ook ideaal om een tablet op deze manier naast je laptop te gebruiken als extra beeldscherm.

In lengte verstelbare tablethouder
Met de GripTight Mount klem je een tablet tussen de sterke, met rubber beklede klauwen. De verende, in lengte verstelbare GripTight Mount klemt altijd perfect om je tablet en houdt hem stevig op zijn plaats. Gebruik je de GripTight Micro Stand niet, dan kun je hem heel eenvoudig invouwen en meenemen. Het Gorillapod Micro 250 ministatief is eveneens ultracompact op te vouwen en de combinatie weegt maar 111 gram. Ingevouwen is de Micro Stand slechts 125mm lang dus er is altijd wel plaatsje voor te vinden in een jaszak of tas.

Joby: Creatief en veelzijdig
Joby werd in 2006 opgericht in San Francisco Bay en heeft inmiddels overal ter wereld menig hart veroverd met hun inmiddels beroemde buigzame Gorillapod-statieven, die dankzij hun unieke uiterlijk een hoge aaibaarheidsfactor hebben. Tegenwoordig bevindt het bedrijf zich in Petaluma, Californië, waar het zich naast de statiefjes ook bezighoudt met de ontwikkeling van allerlei GripTight accessoires voor smartphones. Het huidige Joby assortiment bestaat uit statiefjes voor smartphones en actioncams, vlogging rigs, maar ook vind je er statieven voor vrijwel iedere traditionele DSLR- systeem- of compactcamera.

Specificaties
Merk Joby
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Joby GripTight Micro Stand Small Tablet
Uw waardering