Joby GripTight GorillaPod Video Black/Blue

Op voorraad
SKU
JB01314-BWW
€ 42,00

Het GorillaPod Video camerastatiefje is speciaal ontworpen voor je smartphone en compacte HD-videocamera's. De bekende flexibele poten zijn gecombineerd met een stevig aluminium panoramakopje met extra lange bedieningsarm voor stabiele draaibewegingen zonder schokken. Deze kop kan 360 graden draaien en 135 graden kantelen. Ook heeft de GorillaPod Video magnetische voetjes voor een ultrastabiele positionering.

Losse kogelgewrichten
Een Joby GorillaPod GP-10 Video is opgebouwd uit dertig losse kogelgewrichten van hoogwaardig kunststof die samen de drie poten van het statief vormen. Doordat alle gewrichten los van elkaar alle kanten uit kunnen draaien, kun je de GorillaPod zodanig buigen dat hij altijd en overal neer te zetten is. De rubber voetjes zorgen voor een stabiele grip op een iedere ondergrond, of dat nou een rots is of een boekenplank. Maar omdat de GorillaPod Video drie magnetische voetjes heeft, wordt het aantal bevestigingsopties enorm uitgebreid: ook een glad autodak of een lantaarnpaal zijn geen partij voor de grote aantrekkingskracht van deze GorillaPod. Dankzij de magneten staat het statiefje extra stabiel, ideaal voor video!

Ideale combinatie met de GripTight smartphone houder
De GorillaPod Video weegt 80 gram en is 18cm hoog. Het draagvermogen is 325 gram, wat betekent dat je perfect een smartphone of compacte videocamera op je GorillaPod kwijt kunt. Een snelkoppelingsplaatje op het minibalhoofd zorgt ervoor dat je je smartphone en video- of compactcamera snel kunt wisselen. Samen met de GripTight smartphonehouder vormt de GorillaPod GP-10 een ideale combinatie om met je smartphone zonder trillen of schokken prachtige video-opnamen te kunnen maken. Je herkent de GorillaPod Video GP-10 aan de kenmerkende helderblauwe details.

GorillaPod komt altijd van pas
Een GorillaPod is het ideale accessoire voor de fotograaf die er op uit trekt. Stop het ministatief in je jaszak of rugzak en ga op avontuur! De GorillaPod komt van pas in alle situaties waarin je een compact camerastatief nodig hebt, zoals omstandigheden met weinig licht of bij het maken van groepsfoto’s met de zelfontspanner. De GorillaPod is tevens het enige camerastatief dat voldoende buigzaam is om opnamen te kunnen maken vanuit opvallende en afwijkende posities. De duurzame rubber ringen rondom ieder gewricht geven grip als je de GorillaPod ergens omheen buigt, want een GorillaPod kun je niet alleen op zijn pootjes neerzetten, maar ook om een boomtak of om het stuur van je mountainbike buigen.

Design en functionaliteit
De GorillaPod is het bekendste voorbeeld van een product waar design en functionaliteit elkaar ontmoeten. Overal ter wereld heeft de GorillaPod al menig hart veroverd door de menselijke eigenschappen die het buigzame statiefje toegedicht kunnen worden en de handigheid die het biedt omdat het overal aan te bevestigen is. De productlijn met flexibele statieven zoals de GorillaPod Original, GorillaPod Micro, GorillaPod Hybrid en GorillaPod Video zijn stuk voor stuk handig, compact en licht van gewicht. Toch zijn het volwaardige statieven voor je camera.

Specificaties
Merk Joby
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Joby GripTight GorillaPod Video Black/Blue
Uw waardering