Joby GripTight GorillaPod Stand PRO Tablet Black

Direct Leverbaar
SKU
JB01395-BWW
€ 77,95

De universele en degelijke Joby GripTight Gorillapod Stand PRO tablet is een bijzondere houder voor vrijwel alle kleine tablets. De GripTight Gorillapod Stand PRO combineert namelijk de opvouwbare, universele GripTight Mount PRO tablet houder met de overbekende en handige Joby Gorillapod. De Joby GripTight Gorillapod Stand PRO tablet kan tablets vasthouden die tussen de 128 en 192mm breed zijn, Apple iPad Mini, iPad Air, Nexus 9, Kindle Fire (7") en Samsung Galaxy Tab (7-10 inch), zowel met als zonder hoes. Je kunt de GripTight Gorillapod PRO tablet gebruiken om je tablet echt overal neer te zetten of aan te bevestigen.

GripTight Gorillapod Stand PRO tablet houder
Onhandig vasthouden en ongewenst trillen tijdens het gebruik van je tablet zijn verleden tijd, want dankzij de combinatie van de Joby GripTight PRO Tablet en de Joby Grip Gorillapod PRO kun je een tablet stabiel positioneren op een dashboard, een bureau of op welke ondergrond dan ook. De Joby GripTight Mount PRO tablet kan overweg met diverse mini tablets, van de iPad mini tot de iPad Air en Samsung Galaxy Tab 10", maar ook met de Nexus 9 en Kindle Fire 7". De GripTight PRO tablet houder is dankzij de universele 1/4-inch statiefschroefdraad gemakkelijk op willekeurig welk statief te schroeven, waardoor kun je comfortabel gebruik maken van functies als Face Time, Google Maps, Instagram en Flipboard, maar ook staat je tablet stabiel als je ermee wilt fotograferen of filmen.

Rubberen klauwen voor degelijke bevestiging
Je plaatst de GripTight Gorillapod Stand PRO tablet heel simpel op een bureau, om een fietsstuur of aan een boomtak en vervolgens klem je de smartphone tussen de met rubber beklede klauwen. De verende, in lengte verstelbare GripTight Mount PRO "grijpt" altijd perfect om je smartphone en houdt hem stevig op zijn plaats. En wil je snel van verticale positie naar horizontale positie wisselen, dan geef je gewoon een draai aan de knop achterop. Simpel en doeltreffend, typisch Joby! Gebruik je de GripTight Gorillapod Stand PRO tablet niet, dan kun je hem heel eenvoudig invouwen en meenemen. De combinatie weegt 286 gram en meet ingevouwen slechts 76 x 54 x 297 mm dus er is altijd plaats voor in een tas.

Joby: Creatief en veelzijdig
Joby werd in 2006 opgericht in San Francisco Bay en heeft inmiddels overal ter wereld menig hart veroverd met hun inmiddels beroemde buigzame Gorillapod-statieven, die dankzij hun unieke uiterlijk een hoge aaibaarheidsfactor hebben. Tegenwoordig bevindt het bedrijf zich in Petaluma, Californië, waar het zich naast de statiefjes ook bezighoudt met de ontwikkeling van allerlei GripTight accessoires voor smartphones. Het huidige Joby assortiment bestaat uit statiefjes voor smartphones en actioncams, vlogging rigs, maar ook vind je er statieven voor vrijwel iedere traditionele DSLR- systeem- of compactcamera.

Specificaties
Merk Joby
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Joby GripTight GorillaPod Stand PRO Tablet Black
Uw waardering