Joby GripTight Bike Mount PRO Charcoal

Niet meer leverbaar
SKU
JB01391-BWW
€ 59,95

Mountainbiken en tegelijkertijd filmen met je eigen smartphone, het kan met de Joby GripTight Bike Mount PRO. Dit unieke accessoire voor iedere smartphone bevestig je razendsnel en heel eenvoudig muurvast aan je fietsstuur. De GripTight Bike Mount PRO is een compacte, opvouwbare, universele houder voor smartphones die tussen de 56 en 91mm breed zijn, zoals de laatste versies van de Samsung Galaxy, HTC One en Apple iPhone. maar je kunt er uiteraard ook een navigatiesysteem op bevestigen. Je kunt de GripTight Bike Mount PRO gebruiken op vrijwel iedere fietsstuur.

Smartphone houder voor op de fiets
Onhandig en onveilig je telefoon vasthouden tijdens het fietsen, wielrennen of mountainbiken is verleden tijd en ongewenst trillen tijdens het filmen is afgelopen, want dankzij de combinatie van de Joby GripTight Mount PRO en de handige en oerdegelijke fietsbeugel schroef je een smartphone stabiel op ieder fietsstuur met een buisdiameter van 22,2mm, 23,8mm, 31,8mm, 34mm en 35mm dikte. De Joby GripTight Bike Mount PRO wordt geleverd met rubber inserts in verschillende maten om de open ruimte tussen mount en stuur veilig op te vullen.

Kleine en grote smartphones
De Joby GripTight Bike Mount PRO smartphone houder kan overweg met zowel kleine als wat forsere mobiele telefoons, van de iPhone 5 en 6s tot en met de nieuwste Samsung Galaxy S6 en Galaxy Note of Nokia Lumia modellen, maar ook met de HTC One en de Huawei Ascend. De GripTight PRO smartphone houder is dankzij de universele 1/4-inch statiefschroefdraad gemakkelijk op willekeurig welk statief te schroeven.

Mount met rubberen klauwen
Je klemt de GripTight Bike Mount PRO heel simpel aan je fietsstuur en schroeft hem vervolgens muurvast met behulp van de degelijke stelschroef. Vervolgens klem je de smartphone tussen de met rubber beklede klauwen. De verende, in lengte verstelbare Joby GripTight Mount PRO "grijpt" altijd perfect om je smartphone en houdt hem stevig op zijn plaats. Daardoor kun je comfortabel gebruik maken van functies als videofilmen en fotograferen, maar ook het gebruik van Strava en navigatie met Google Maps wordt een stuk prettiger.

Tweede statiefschroef
Op de stuurklem is een tweede statiefschroef aanwezig waarop je bijvoorbeeld een actioncam kunt schroeven. Dan kan je smartphone als monitor dienen. En wil je snel van verticale positie naar horizontale positie wisselen, dan geef je een draai aan de knop achterop de GripTight mount. Simpel en degelijk! Je hoeft de mount niet altijd op je fiets te laten zitten, want als je de GripTight Bike Mount PRO niet gebruikt kun je hem heel makkelijk meenemen. Hij weegt 313 gram en meet ingevouwen slechts 76 x 87 x 147 mm dus er is altijd plaats voor in een zadeltas.

Handige ministatieven
Joby is bekend van de ontzettend handige Gorillapod ministatieven, die dankzij dertig flexibele, met rubber beklede en draaibare gewrichten in de pootjes overal aan bevestigd kunnen worden. Een Joby GripTight Bike Mount PRO is opgebouwd uit metaal en hoogwaardig, met glasfiber versterkt kunststof en heeft dezelfde kwaliteit als de bekende Joby Gorillapod ministatieven. Een ideale oplossing voor iedereen die onderweg zijn smartphone wil gebruiken en toch zijn handen vrij wil hebben.

Specificaties
Merk Joby
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Joby GripTight Bike Mount PRO Charcoal
Uw waardering