Joby GorillaPod Mobile Mini Black/Green

3 tot 5 werkdagen
SKU
JB01519-0WW
€ 13,95

De Gorillapod Mobile Mini van Joby is speciaal ontworpen voor je smartphone. Dit ultracompacte en lichtgewicht ministatiefje is voorzien van een GripTight smartphonehouder waarin je vrijwel iedere telefoon veilig vastklikt. De buigbare flexibele pootjes bieden meer creatieve vrijheid. Perfect voor het maken van selfies, filmen, of vloggen met je smartphone!

Flexibel statief voor smartphones
Kenmerkend aan de Joby Gorillapods zijn de buigbare statiefpootjes. Ook de Mobile Mini is voorzien van deze flexibele poten, waardoor je hem overal aan vast maakt. Wil je bijvoorbeeld een leuke selfie maken? Klem het statiefje dan om een paal of boomtak en je hebt je handen vrij. Ook een spannend avontuur onderweg leg je eenvoudig vast door de Mobile Mini om je fietsstuur te klemmen. De rubberen voetjes zorgen voor een stabiele grip op ieder oppervlak, dus ook het opnemen van een vlogtutorial is geen probleem!

Compact en lichtgewicht Gorillapod statiefje
De Joby Mobile Mini neem je overal mee naartoe. Hij past namelijk makkelijk in je jaszak of tas. Ingevouwen is dit smartphonestatiefje slechts 11,8 centimeter hoog en het weegt maar 32 gram. De meegeleverde smartphone grip is goed voor vrijwel iedere smartphone, van de iPhone Plus tot Android en Windows modellen.

Joby: Creatief en veelzijdig
Joby werd in 2006 opgericht in San Francisco Bay en heeft inmiddels overal ter wereld menig hart veroverd met hun inmiddels beroemde buigzame Gorillapod-statieven, die dankzij hun unieke uiterlijk een hoge aaibaarheidsfactor hebben. Tegenwoordig bevindt het bedrijf zich in Petaluma, Californië, waar het zich naast de statiefjes ook bezighoudt met de ontwikkeling van allerlei GripTight accessoires voor smartphones. Het huidige Joby assortiment bestaat uit statiefjes voor smartphones en actioncams, vlogging rigs, maar ook vind je er statieven voor vrijwel iedere traditionele DSLR- systeem- of compactcamera.

Specificaties
Merk Joby
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Joby GorillaPod Mobile Mini Black/Green
Uw waardering