Jobu Design Jobu Jr. 3

Webshop: Levertijd onbekend
Winkel: Levertijd onbekend
€ 349,00

Jobu Jr 3 Kit Schommelkop met HM-J2 adapter
De Jobu Jr.3 gimbal (BWG-J3K) is kleiner, lichter en soepeler dan zijn voorganger. De statiefkop is ruim 2,5 cm lager dan zijn voorganger. Door gebruik van een holle aluminium basisarm is deze gimbal head bovendien 30 gram lichter. De splinternieuwe, afneembare swing arm HM-J2 is gefreesd uit één blok massief aluminium en niet gegoten. Daardoor is de Jr. 3 stijver en solider dan zijn voorganger wat deze schommelkop ideale geschikt maakt voor op reis.

Ook met handschoenen gemakkelijk te bedienen.
Naaldlagers zorgen voor een soepel kantelgedrag bij volle belasting en een preciezere verstelling van de mate van frictie. De blokkeringskracht is 200% sterker gemaakt waardoor een enorme stevigheid ontstaat, wat ongewenste trillingen in de kop voorkomt. Met rubber beklede instelknoppen maken de bediening bovendien prettig in gebruik, waardoor deze schommelkop ook met handschoenen aan gemakkelijk in te stellen is!

Meer ruimte voor de camera
De HM-J2 arm biedt meer ruimte voor de camera dan voorheen maar Jobu Design adviseert om de schommelkop te gebruiken met een camera zonder batterijgrip. Dit omdat het balanceerpunt van de camera/lenscombinatie anders te dicht bij de camerabody komt te liggen bij een korter objectief. Daardoor wordt de maximale mate van kanteling beperkt.

Specificaties
Merk Jobu Design
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Jobu Design Jobu Jr. 3
Uw waardering