Hahnel Captur Receiver Sony

Webshop: 3 tot 5 werkdagen
Winkel: Afhalen na 3 tot 5 werkdagen
 39,95

Met de Hähnel Captur afstandsbedieningen en triggers kun je niet alleen op afstand je camera ontspannen, maar ook je flitser(s) aansturen. De Hähnel Captur trigger is in staat om de meeste originele merkflitsers en -camera's draadloos aan te sturen. De Captur werkt bovendien met vreemdmerk flitsers van bijvoorbeeld Metz, Sigma en Nissin. Door het toevoegen van deze receiver aan je Captur uitrusting kun je een extra flitser draadloos besturen.

Creatieve flash trigger
Met Hähnel Captur kun je je flitser aansturen vanaf je camera door de receiver onder je flitser te bevestigen en de transmitter op de hotshoe van je camera te zetten. Wanneer de camera ontspant, gaat je flitser ook af! Met deze extra receiver kun je je standaard set uitbreiden om zo meerdere flitsers tegelijk aan te kunnen sturen! Zo kan je je onderwerp belichten vanaf verschillende kanten, of je kunt aan de slag met creatieve strobist fotografie.

Uit te breiden met Timer en Pro module
Wil je wat professioneler aan de gang, dan is het systeem uit te breiden met de Timer module. Hiermee kun je intervallen, herhalingen en vertragingen instellen. Zo kun je bijvoorbeeld time lapses maken, of werken met lange sluitertijden voor creatieve foto's. Wil je nog meer mogelijkheden, dan kun je het Captur systeem uitbreiden met de Pro Module, die een ingebouwde bewegings-, geluids- en lichtsensor heeft. Daarmee verander je het systeem in een trigger trap waarmee je je camera kunt laten ontspannen als de module beweging, geluid of lichtveranderingen detecteert. Ideaal om bijvoorbeeld schuwe dieren vast te leggen, of voor creatieve fotografie zoals druppelfotografie of het vastleggen van een uiteenspattende ballon.

Kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie
Of je nu in de studio werkt of buiten, een draadloze afstandbediening of trigger is een uiterst nuttig onderdeel van een professionele foto-uitrusting, maar ook van die van amateurfotografen. Hähnel levert die triggers! Kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie staan daarbij voorop, zodat je altijd kunt vertrouwen op je apparatuur als je waar dan ook aan het werk bent. Maar Hähnel levert niet alleen triggers; ook camera-accu's en batterijen, laadstations en battery grips maken deel uit van het brede en diepe leveringsprogramma

Specificaties
Flitsopties Draadloos, Geschikt voor reportageflitser
Geschikt voor Sony
Bereik 100 m
Merk Hahnel
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Hahnel Captur Receiver Sony
Uw waardering