Godox Studioflitsset E300 D

Kenmerken

 • Uitgebreide flitsset met 3 flitsers
 • Inclusief meerdere lichtvormers en rolkoffer
 • Met draadloze triggerset
Webshop: Levertijd onbekend
Winkel: Levertijd onbekend
€ 499,00

Studioflitser (3x)

Deze set bevat drie Godox E300 studioflitsers. De flitsers hebben een richtgetal van 58, een vermogen van 300W/s en het flitsvermogen kan in twintig stappen ingesteld worden. De instellingen kun je zien op een helder LED-display, de E300 heeft een kleurtemperatuur van 5600K en een modellicht van 150 W. Dit modellicht kun je op 9 verschillende helderheden instellen. De recycle-tijd van de flitser is 0.4 – 2.5 seconden en je kunt de flitser triggeren met de slave functie of via de RT-16 triggerset. De flitser heeft een anti-voorflits functie en de flitskoppen wegen 1.5 kilogram per stuk.


Lampstatief (3x)

Het Godox 304 lampstatief is ideaal als ondersteuning van je flitser tijdens bijvoorbeeld studio-fotografie. Het statief is stevig en makkelijk in gebruik en hoog. Met een maximale hoogte van 200cm en een laagste stand van 70cm biedt het 304 lampstatief voor vrijwel iedereen de juiste werkhoogte.


Softbox (1x)

De Godox Softbox 60x60cm, Universal Mount is ideaal om het licht van je studioflitser te verzachten en te richten. Je voorkomt hiermee harde schaduwen. Dit is ideaal bij onder meer productfotografie en portretfotografie. De softbox heeft een universele mount.


Paraplu (1x)

Deze Godox flitsparaplu is zilverkleurig aan de binnenkant en zwart aan de buitenkant. De paraplu heeft een doorsnede van 84cm. De paraplu is uitstekend geschikt om het licht mee te richten en zo meer controle over je licht te houden.


Barndoor kit (1x)

De Godox BD-03 Barndoor Kit bestaat uit een barndoor, vier kleurenfilters en een honeycomb. Je kunt de kit op een flitskop of continulamp bevestigen. Met de kleppen kun je het licht richten en met de kleurfilters kun je het licht verschillende kleuren geven. De kit heeft een 98mm aansluiting.


Triggerset (1x)

De Godox RT-16 Studioflits Trigger is een triggerset die bestaat uit een zender en een ontvanger om een studioflitser op afstand te triggeren. Deze set beschikt over zestien kanalen en werkt op een frequentie van 433MHz. In het open veld heeft de set een bereik van ongeveer 30m. Je kunt met de zender meerdere ontvangers aansturen. De zender wordt op de hotshoe of de PC-poort van de camera aangesloten. Zowel de ontvanger als de zender zijn voorzien van een LED ter controle van de werking. De zender wordt gevoed door één 12V23A batterij en de ontvanger door twee AAA batterijen (batterijen zijn niet meegeleverd).


Tas

De Godox CB-04 draagtas is gemaakt van hoogwaardige materialen. De tas heeft een stevig handvat en wieltjes om eenvoudig te vervoeren. De CB-04 is geschikt voor een studio-set en heeft uitneembare panelen zodat je de binnenkant zelf kunt indelen naar eigen inzicht. De afmetingen zijn 78 x 24 x 20cm.


Deze set bevat:

 • Drie E300 flitskoppen
 • Drie 304 lampstatieven van 2 meter
 • Softbox SB-MS 60 x 60 centimeter
 • Paraplu UB-002 zwart/zilver 84 centimeter
 • BD-03 Barndoor kit met vier kleurfilters en honeycomb
 • RT-16 draadloze triggerset
 • PC sync-kabel van 3 meter
 • CB-04 draagtas
Specificaties
Digitaal display Ja
Kleurtemperatuur (K) 5600 K
Flitsvermogen (Ws) 300
Richtgetal (ISO 100) 58
Flitsduur 1/800 - 1/2000
Oplaadtijd 0.4 - 2.5 seconden
Type aansluiting Universele mount
Stroomvoorziening Netspanning
Inhoud kit Triggerset, Softbox en/of paraplu, Tas of koffer, Meer dan 2 lampen
Merk Godox
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Godox Studioflitsset E300 D
Uw waardering