Godox Speedlite V1 Canon X Pro Trigger Accessories Kit

Kenmerken

  • Ronde flitskop
  • Voor Canon camera's
  • Met accessoires kit en trigger
Webshop: Tijdelijk uitverkocht
Winkel: Tijdelijk uitverkocht
 449,00

Houd mij op de hoogte

De Godox Speedlite V1 is een compacte reportage- en studioflitser. Door de ronde kop krijg je mooi, natuurlijk verstrooid licht en dat is aanzienlijk anders dan met een rechthoekige flitskop. Je kunt de flitser bedienen met automatische of handmatige zoom en op de magnetische kop bevestig je gemakkelijk accessoires of lichtvormers naar keuze. De flitser is handmatig in te stellen en werkt ook in de automatische TTL-modus.

Instelmogelijkheden

Aan de achterkant heeft de flitser een LCD-scherm waar je de instellingen kunt aflezen. De flitskop kun je 330 graden horizontaal draaien en 120 graden naar boven en naar benden. Het vermogen is in 10 stappen in te stellen. Op de hoogste stand is dit 76W/s. De flitsduur kun je instellen van 1/300s tot 1/20000s.

Continu licht
Je kunt de flitser ook op continu licht zetten. Dat is ideal voor bijvoorbeeld het maken van video's of wanneer je het fijn vindt om al vooraf het effect van de belichting te zien.

Wireless X System

Via het Wireless X System is de flitser compatibel met veel accessoires. Maak gebruik van 4 Mastergroepen of 5 Slavegroepen en 32 kanalen. De flitser werkt op een accu van 2600mAh waar je tot 480 opnamen op kunt maken met een recycletijd van 1.5 seconde op volle kracht. Laad de accu op via USB-C kabel. De kabel en accu worden meegeleverd.

Godox AK-R1 accessoire kit

In de AK-R1 accessoire kit zitten verschillende nuttige flitsaccessoires: een diffusion ball, kleurenfilters, een honey comb en een snoot. Deze zijn via de magnetische aansluiting op de flitskop de bevestigen.

Godox X-Pro trigger
Deze kit bevat de Godox X Pro trigger waarmee je Godox flitsers van het X-systeem kunt aansturen of flitsers van andere merken in combinatie met een Godox X1 receiver. De transmitter heeft een werkbereik van 100 meter en plaas je eenvoudig op de hotshoe van je camera. Je stelt de intensiteit van de flitsers eenvoudig in op de transmitter.

Specificaties
Richtgetal (ISO 100) 100
Geschikt voor Canon
Kantelbaar Ja
Draaibaar Ja
Draadloos Ja
Stroomvoorziening VB26 li-ion accu
Gewicht 420 gram
Merk Godox
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Godox Speedlite V1 Canon X Pro Trigger Accessories Kit
Uw waardering