Godox Reflectiescherm 5 in 1 Soft Gold, Silver, Black, White, Translucent 110cm

Kenmerken

  • Reflectiescherm met goud, wit, zilver, zonnegeel en zwart
  • 110cm breed
  • Ronde vorm
Webshop: 3 tot 5 werkdagen
Winkel: Afhalen na 3 tot 5 werkdagen
 24,95

Het Godox Reflectiescherm 5 in 1 Soft Gold, Silver, Black, White, Translucent 110cm is een reflectiescherm dat je met behulp van hoezen in maar liefst vijf verschillende kleuren kunt gebruiken. Daarmee is het scherm erg veelzijdig. Het scherm is rond van vorm en heeft een diameter van 110cm.


Toepassingen

  • Zwart: hiermee kun je voorkomen dat licht reflecteert. Als je onderwerp bijvoorbeeld naast een witte muur zit en je wil niet dat je flitslicht via die muur op je onderwerp terugkaatst, kun je het reflectiescherm met de zwarte kant er tussen zetten. Zo heb je dus meer controle over je licht.
  • Zilver: dit geeft de helderste reflectie en zorgt ervoor dat de details scherp overkomen. Een zilveren reflectiescherm verzacht het licht echter nauwelijks.
  • Wit: ook met wit kun je reflecteren. Het is iets minder helder dan zilver, maar werkt toch al heel sterk. Daarbij maakt het witte reflectiescherm het licht ook echt zachter.
  • Zacht goud of zonnegeel: zoals je een zilveren en een gouden reflectiescherm hebt, zo heb je ook wit en zacht goud / zonnegeel. Je krijgt hierdoor een warme gloed en je licht wordt zachter.
  • Doorzichtig: hiermee reflecteer je niet. Dit noemen we ook wel een diffusiescherm: je plaatst het tussen je lichtbron en je onderwerp. Bijvoorbeeld tussen de flitser en je onderwerp of tussen de zon en je onderwerp. Hierdoor wordt het licht zachter.

Bekijk in deze video hoe je achtergronden en reflectieschermen kunt inklappen.

Specificaties
Aantal kleuren 5
Kleur Zwart, Zilver, Wit, Zacht goud / zonnegeel, Doorzichtig
diameter / breedte (cm) 110
Vorm Rond
Merk Godox
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Godox Reflectiescherm 5 in 1 Soft Gold, Silver, Black, White, Translucent 110cm
Uw waardering