Godox QT600II HSS Studioflitsset

Kenmerken

  • Zeer hoogwaardige studioflitsset
  • Geschikt voor high speed fotografie
  • Snelle recyclingstijd
Webshop: Levertijd onbekend
Winkel: Levertijd onbekend
€ 1.289,00

Flitskop (2x)

De QT600IIM-flitskop van Godox is gebouwd voor snelheid. Het is een krachtige 600W/s, 5600K flitsbron met een hoogwaardige kwaliteit. De kop heeft een recyclingtijd van 0.05 – 0.7 seconde, een flitsduur van slechts 1/28.984 seconde en kan meer dan 10 keer per seconde flitsen – ideaal voor high speed fotografie. Het vermogen is instelbaar van 1/1 tot 1/128. Het vermogen van het 150 W instellicht is ook variabel instelbaar. Instellingen zijn toegankelijk via drukknoppen op het achterpaneel en worden weergegeven op het gemakkelijk te lezen LCD-scherm. De kop heeft verschillende flitsmodussen. De QT600IIM ondersteunt ook High-Speed Sync, waardoor sluitertijden van slechts 1/8000 seconde kunnen worden gebruikt, zodat je grotere diafragma's en andere creatieve effecten kunt gebruiken.

De QT600IIM heeft ingebouwde 2,4 GHz 32-kanaals draadloze X-technologie. Met behulp van een optionele XT16-, FT16-, XT32- of X1-zender kun je de flitsers bedienen. De kop heeft ook S1 / S2 slave-triggering die het gemakkelijk maakt om camera's te gebruiken die voorflits gebruiken. De QT600IIM weegt 2.96 kilogram, waardoor het mogelijk is om een kit met 2 of meer koppen te monteren zonder een zware koffer rond te hoeven sjouwen. De QT600IIM heeft een Bowens aansluiting aan de voorkant, waardoor je zowel Godox-accessoires als accessoires van de vele fabrikanten die dit systeem toepassen, kunt gebruiken. De kop heeft een kantelbare statiefbevestiging en werkt op netstroom.


Lampstatief (2x)

Het Caruba LS-6 lampstatief is luchtgeveerd en bestaat uit vier verschillende secties. Je kunt het statief makkelijk instellen via klemvergrendelingen. Het statief weegt 3.1 kilogram, heeft een maximale hoogte van 400 centimeter en een maximale belastbaarheid van 8 kilogram. Daarmee is het statief geschikt voor het gebruik met zwaardere flitskoppen. Dankzij de universele spigotbevestiging kun je praktisch alle studioflitsers gebruiken. De transportlengte is 118 centimeter.


Softbox (2x)

De 95 cm Octa Softbox met Bowens Speed Ring en Grid van Godox is compatibel met alle flitskoppen met Bowens-aansluiting en zorgt voor zacht en aangenaam licht. Het grote oppervlak van de softbox zorgt voor een omhullend effect, vooral bij close-up. Dankzij deze vorm krijg je mooie, natuurlijk ogende lichtpuntjes in de ogen van het model. De meegeleverde, stoffen grid wordt met drukknopen aan de softbox bevestigd en biedt extra controle over het licht. Het houdt het licht van de achtergrond weg en stelt je in staat specifieke gebieden te verlichten van het onderwerp.

Specificaties
Digitaal display Ja
Kleurtemperatuur (K) 5600 K
Flitsvermogen (Ws) 600
Richtgetal (ISO 100) 76
Flitsduur 1/28.984
Oplaadtijd 0.05 - 0.9 seconden
Type aansluiting Bowens S
Stroomvoorziening Netspanning
Inhoud kit Softbox en/of paraplu
Merk Godox
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Godox QT600II HSS Studioflitsset
Uw waardering