Godox QS600II Achtergrondkit

Kenmerken

  • Studioset met een krachtige flitser (600W)
  • Inclusief een barndoor kit en achtergrondreflector
  • Veel creatieve mogelijkheden
Webshop: Levertijd onbekend
Winkel: Levertijd onbekend
€ 449,00

Studioflitser (1x)

De Godox Studioflitser QS600II is voorzien van een ingebouwd, draadloos 2.4G X-systeem. Hiermee kun je de flitskop niet alleen triggeren maar je kunt ook het flitsvermogen instellen, dankzij de optionele X1 Trigger, of de XT16 en FT16 power remotes. De QS600II heeft een recycletijd van 0.3 tot 1.5 seconde en een flitsduur van 1/2000 tot 1/800 van een seconde.

Eenvoudige en comfortabele bediening
De bediening van de Godox QS600II is zeer eenvoudig door middel van de drukknoppen en het gemakkelijk afleesbare LCD-scherm op de achterzijde van de flitskop. Je kunt het flitsvermogen in 50 stappen verstellen van 1/32 naar volledig. De instellamp heeft een vermogen van 150 Watt en in helderheid regelbaar van 5 tot 100%.


Lampstatief (1x)

Het luchtgeveerde Caruba LS-2 lampstatief bestaat uit twee secties die verstelbaar zijn door middel van gemakkelijk bedienbare klemvergrendelingen. Het lampstatief heeft ondanks het lichte gewicht van twee kilogram een maximale hoogte van 256 centimeter en een maximale belastbaarheid van zes kilogram. Aan de bovenkant bevindt zich een universele spigot-bevestiging. De Caruba LS-2 biedt een stabiele basis aan bijvoorbeeld een studiolamp of flitskop dankzij de middenspreider.


Barndoor kit (1x)

De Godox BD-04 is een barndoorkit bestaande uit een barndoor, 4 kleurfilters en een honeycomb. Deze kit kan aan een flitskop of continuverlichting bevestigd worden. De barndoor werkt als een lichtregelaar, door de 4 kleppen kun je de lichtbundel richten en met de filters kun je de kleur van het licht aanpassen.

  • 200mm aansluiting
  • Mount op uiteinde van de reflector
  • Past op 7" reflector

Achtergrondreflector

De Godox Background Reflector is een ovale lichtvervormer die een gelijkmatige en waaier-achtige belichting van de achtergrond mogelijk maakt. Een andere mogelijkheid is om de belichting dichterbij de achtergrond te plaatsen voor een vignetteringseffect. Ook kun je de achterkant van het onderwerp belichten om deze te los maken van de achtergrond.

Kenmerken

  • Voorzien van een Bowens S-type mount
  • Voor creatieve belichting van de achtergrond
  • Reflecterende binnenkant
Specificaties
Digitaal display Ja
Kleurtemperatuur (K) 5600
Flitsvermogen (Ws) 600
Richtgetal (ISO 100) 76
Flitsduur 1/800 - 1/2000
Oplaadtijd 0.3 - 1.5 seconden
Type aansluiting Bowens S
Stroomvoorziening Netspanning
Merk Godox
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Godox QS600II Achtergrondkit
Uw waardering