Godox AC Slave Studioflitsset SY8000 F

Kenmerken

  • Flitsset met 2 flitsers
  • Te bedienen met opklapflitser of externe flitser (slave)
  • Met drie paraplu's
Webshop: Levertijd onbekend
Winkel: Levertijd onbekend
€ 149,00

Studioflitser (2x)

De Godox SY8000 flitser is een zogeheten slave-flitskop. De flitsers hebben een ingebouwde ontvanger die reageert op de flitser van jouw camera. Of dit nu de ingebouwde flitser of een externe flitser is, maakt niet uit. De flitsers hebben een flitsvermogen van 72W/s, een richtgetal van 40 en een recycle tijd van 6 seconden. De flitskoppen wegen elk 340 gram.


Flitsparaplu doorschijnend (2x)

De Godox UB-008 doorschijnende flitsparaplu heeft een diameter van 101 centimeter. De paraplu verspreidt en verzacht het licht van je flitser uitstekend. Een paraplu is snel en makkelijk in het gebruik, compact op te bergen en biedt veel verschillende opties voor fotografen. Deze paraplu is doorschijnend en wordt ook wel een shoot through umbrella genoemd: je flitst door de paraplu heen.


Flitsparaplu zwart / zilver (1x)

Deze Godox flitsparaplu is zilverkleurig aan de binnenkant en zwart aan de buitenkant. De paraplu heeft een doorsnede van 101cm. De paraplu is uitstekend geschikt om het licht mee te richten en zo meer controle over je licht te houden.


Lamphouder (2x)

De Godox LH-01 lamphouder (ook bekend als slave screw socket) kan met gemak op een lichtstatief gemonteerd worden. De houder heeft een E27 vatting, waarin niet alleen lampen gedraaid kunnen worden, maar ook slave-flitsers. Dankzij deze lamphouder kun je deze slave-flitsers op een lampstatief monteren.


Lampstatief (2x)

Het Godox 302 lampstatief is ideaal als ondersteuning van je flitser tijdens bijvoorbeeld studio-fotografie. Het statief is stevig en makkelijk in gebruik en hoog. Met een maximale hoogte van 190cm en een laagste stand van 66cm biedt het 302 lampstatief voor vrijwel iedereen de juiste werkhoogte.


Deze kit bevat:

  • 2x AC Slave SY8000
  • 2x UB-008 Umbrella 101cm
  • 1x UB-002 Reflector Umbrella 101cm
  • 2x Light Holder LH-01
  • 2x Light Stand 302
Specificaties
Digitaal display Nee
Kleurtemperatuur (K) 5600 K
Flitsvermogen (Ws) 72
Richtgetal (ISO 100) 40
Oplaadtijd 6 seconden
Stroomvoorziening Netspanning
Inhoud kit Softbox en/of paraplu
Merk Godox
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Godox AC Slave Studioflitsset SY8000 F
Uw waardering