Fujifilm XF1.4X TC WR

Webshop: Direct leverbaar
Winkel: Direct afhalen
€ 399,00

Ontworpen voor hoge beeldkwaliteit die de optische prestaties van de originele lens behoudt
Opgebouwd uit zeven elementen in drie groepen, voor het behoud van de optische prestaties van de originele lens. Door het gebruik van de optimale kwaliteitsparameters van de algemene kenmerken van de originele lens en 1,4x teleconverter, kan er een uitmuntende beeldkwaliteit met een hoge aberratie-onderdrukking worden gerealiseerd, zelfs wanneer de brandpuntsafstand wordt vermenigvuldigd met 1,4x. De camera toont en bewaart de informatie over de verandering in diafragma en brandpuntsafstand wanneer de teleconverter is bevestigd.

De autofocus van de camera wordt niet beïnvloed door de teleconverter
De AF-snelheid van de lens zelf blijft gehandhaafd na bevestiging van de teleconverter. Dankzij de “Live View” Contrast Detection autofocus van spiegelloze camera's, blijft het mogelijk om opnames te maken met een minimale diafragmawaarde, ondanks het feit dat de f-stop wordt vergroot door het bevestigen van de teleconverter. Bovendien is nauwkeurige scherpstelling bij supertelefoto-brandpuntsafstanden met een kleine scherptediepte mogelijk, dankzij de AF van de beeldsensor.

Weer- en stofbestendig en werkt bij temperaturen tot -10°C
Wanneer de teleconverter met een weerbestendige camera en lens wordt gebruikt, zoals de "FUJIFILM X-T1" premium systeemcamera en de "FUJINON Lens XF50-140mm F2.8 R LM OIS WR", dan heeft dat geen gevolgen voor de weerbestendigheid van het systeem.

Hoogwaardig en subtiel uiterlijk
De hoogwaardige metalen buitenkant van de teleconverter is ontworpen met het X-systeem in het achterhoofd. Wanneer hij wordt bevestigd aan een compatibele FUJINON lens, dan lijken de twee producten één enkele lens.

Specificaties
Merk Fujifilm
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Fujifilm XF1.4X TC WR
Uw waardering

Voordeelbundels


  • Fujifilm XF1.4X TC WR + Mentter Cleaning Kit Pro Gold

    10% korting op accessoires

    € 418,95
    € 416,95