Fujifilm X-E3 zwart + XF 18-55mm F2.8-4.0 R LM OIS

FUJIFILM introduceert X-E3 meetzoeker gestileerde systeemcamera met touch AF, Bluetooth en verbeterde AF prestaties


FUJIFILM introduceert de nieuwe FUJIFILM X-E3, een meetzoeker gestileerde camera met “Touch AF” en verbeterde AF prestaties. Een camera die met zijn 24.3 megapixel X-Trans*1 sensor...


Lees meer

€ 1.249,00

1 x Fujifilm X-E3 Body zwart
1 x Fujifilm Fujinon XF 18-55mm F2.8-4.0 LM OIS + gratis UV-Filter

Beschikbaarheid: 3 tot 5 werkdagen

€ 1.249,00

Fujifilm

Productbeschrijving

Beschrijving

FUJIFILM introduceert X-E3 meetzoeker gestileerde systeemcamera met touch AF, Bluetooth en verbeterde AF prestaties

FUJIFILM introduceert de nieuwe FUJIFILM X-E3, een meetzoeker gestileerde camera met “Touch AF” en verbeterde AF prestaties. Een camera die met zijn 24.3 megapixel X-Trans*1 sensor en 4K video mogelijkheid in staat is om uitstekende beelden te maken. Dankzij de X-Processor Pro beeldprocessor levert hij de mooiste kleuren zoals je die alleen van FUJIFILM kunt verwachten.

De FUJIFILM X-E3 is de eerste camera uit de X-Serie die beschikt over bluetooth®*2.. Hierdoor kun je als fotograaf nu nog eenvoudiger en je foto’s delen en uploaden naar je smartphone of tablet. Doordat bluetooth® maar heel weinig stroom verbruikt hoeft de fotograaf zich ook geen zorgen te maken over verminderde prestaties van de batterij.

Het LCD scherm aan de achterzijde van de camera beschikt over een aanraakgevoelig scherm, waarmee je zowel kunt scherpstellen met behulp van “Touch AF”, of kunt kiezen voor het maken van de foto met behulp van “Touch Shot”. Uiteraard kun je als fotograaf ook met behulp van het aanraakgevoelige scherm zelf aangeven waar in het kader moet worden scherp gesteld. Nieuw voor wat betreft de mogelijkheden voor het gebruik van het aanraakgevoelige scherm zijn enkele nieuwe gebaren zoals knijpen en het uit elkaar bewegen van twee vingers om op de foto in- en uit te zoomen en de mogelijkheid om op het scherm te tikken. Dit maakt het gebruik van het aanraakgevoelige scherm nu nog eenvoudiger.

Het autofocusalgoritme is nog verder verbeterd voor het volgen van bewegende onderwerpen, waardoor de X-E3 uitstekend in staat is om er ook actieopnames mee te maken. Door het luxueuze uiterlijk en de eenvoudige bediening van de X-E3 is deze camera niet alleen begerenswaardig, maar vooral een genot om ermee te fotograferen of filmen.

Verbeterde connectiviteit door middel van draadloze Bluetooth® technologie
Dit is de eerste camera uit de X Serie die beschikt over Bluetooth®, een standaard voor draadloze communicatie waarmee een verbinding met een smartphone of tablet veel makkelijker tot stand kan worden gebracht dan voorheen. Dat maakt dat het overzetten van afbeeldingen door middel van de “FUJIFILM Camera Remote” app nu nog eenvoudiger is dan ooit tevoren.

Hoge resolutie en UHD 4K video opnames
De X-E3 kan zowel video opnames maken in ‘Full HD’, als in ‘4K’, waarbij uiteraard ook gebruik gemaakt kan worden van de diverse filmsimulaties waarover de camera beschikt. De HDMI uitgang kunnen opnames ook worden weggeschreven naar een externe recorder. Ook kan er gebruik worden gemaakt van een externe microfoon.


Specificaties

Specificaties

Megapixels 24,3 MP
Type beeldsensor CMOS III
Sensor formaat APS-C
Beeldstabilisator Objectief
ISO gevoeligheid (min) 100
ISO gevoeligheid (max) 51200
Ondersteunde beeldverhoudingen 1:1, 3:2, 4:3, 16:9
Maximale beeldresolutie 6000 x 4000 Pixels
Maximale videoresolutie (4K) 3840 x 2160 / 30fps
Lensvatting Fujifilm X
Ondersteunde formaten JPEG / RAW
Beeldzoeker Elektronisch
Kantelbaar Scherm Nee
Touchscreen Ja
Wi-Fi Ja
Compatibele geheugenkaarten SD, SDHC, SDXC
Brandpuntbereik 18 - 55 mm
Diafragma (F-F) 2.8 - 4.0
35 mm cameralens equivalent 27 - 84 mm
Maximaal diafragma 2.8
Minimaal diafragma 22
Automatisch scherpstellen Ja
Manuele focus Ja
Dichtsbijzijnde focus afstand 0.30 m
Lensstrucuur (elementen/groepen) 14/10
Aantal diafragma bladen 7
Filtermaat 58 mm
Accu NP-W126S
Gewicht 287 g / 310 g
Merk Fujifilm

Reviews

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren