Fujifilm Instax Mini Monochrome Film 10 stuks

Instax mini film is te gebruiken bij alle Instax Mini camera’s van Fujifilm. De camera levert dan direct-klaar foto’s aan op creditcardformaat. Hierdoor passen de foto’s handig in een portemonnee. Ook passen de foto’s goed in de door Fujifilm gemaakte albums. Hiervan hebben we een uitgebreid asso...


Lees meer

Beschikbaarheid: 3 tot 5 werkdagen

€ 10,39
Fujifilm

Productbeschrijving

Beschrijving

Instax mini film is te gebruiken bij alle Instax Mini camera’s van Fujifilm. De camera levert dan direct-klaar foto’s aan op creditcardformaat. Hierdoor passen de foto’s handig in een portemonnee. Ook passen de foto’s goed in de door Fujifilm gemaakte albums. Hiervan hebben we een uitgebreid assortiment in de winkel op voorraad. Fujifilm Instax levert scherpe en heldere foto’s op met levendige kleuren en mooie huidtinten. De vernieuwde emulsie is extra stabiel en kan gebruikt worden bij temperaturen tussen de 5 en 40 graden celsius. Voor het beste resultaat moet u de foto’s het eerste halfuur na het maken uit het directe zonlicht houden.

De Monochrome film levert mooie en sfeervolle zwart-wit opnames op. Dit leidt tot een mooi, nostalgisch gevoel en geeft u de kans om extra creatieve foto’s te maken.

Specificaties

Specificaties

Type Film Direct klaar
Gevoeligheid (ISO) 800
Aantal opnamen 10
Merk Fujifilm

Reviews

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren