Fujifilm GF32-64mm f/4.0 R LM WR

Kenmerken

  • Constant maximaal diafragma f/4.0
  • Weather resistant
  • Interne scherpstelling
Webshop: Tijdelijk uitverkocht
Winkel: Tijdelijk uitverkocht
 2.499,00

Houd mij op de hoogte

Fujifilm GF 32-64mm f/4.0 R LM WR
De Fujifilm GF 32-64mm f/4.0 R LM WR is een standaard zoomobjectief voor de Fujifilm GFX middenformaat camera. Met een 35mm equivalent van 25-51mm is dit objectief zeer geschikt voor dagelijks gebruik en in veel situaties te gebruiken. Daarbij heeft de GF 32-64mm een minimale scherpstelafstand van 50 centimeter en het maximale diafragma van f/4.0 zorgt voor consistente prestaties over het gehele zoombereik. Naast de intuïtieve bediening beschikt het objectief over een C positie op de diafragmaring, waarmee je de diafragmawaarde met het instelwiel op de camera kunt aanpassen. De Auto- en C-posities zijn bovendien vergrendelbaar.

Hoogwaardig optiek
Het geavanceerde optische ontwerp van de Fujifilm GF 32-64mm f/4.0 bevat drie asferische lenselementen met een Super ED-element en een ED-element om sferische en chromatische aberraties te verminderen. Dit zorgt voor een betere scherpte, meer helderheid en een hogere kleurnauwkeurigheid. Het interne scherpstelsysteem maakt gebruik van een zeer stille lineaire autofocusmotor voor een snelle en nauwkeurige scherpstelling. Op het voorste lenselement is een waterafstotende fluor-coating aangebracht.

Weather Resistant
Voor het werken onder de meest uiteenlopende weersomstandigheden is de Fujifilm GF 32-64mm f/4.0 stof- en weerbestendig en kun je het objectief gebruiken bij temperaturen tot -10 graden Celsius. Voor extra duurzaamheid is het objectief voorzien van een messing mount. Dit objectief is dan ook ideaal voor professionele toepassingen.

Kenmerken

  • Constant maximaal diafragma van f/4.0
  • Intern scherpstelsysteem
  • Commandopositie op de diafragmaring
  • Snelle en stille scherpstelling
  • Water- en stofbestendige behuizing
  • Te gebruiken tot -10 graden Celsius
Specificaties
Lensvatting Fujifilm G
Type lens Zoom
Brandpuntbereik 32 mm
Diafragma (F-F) 4.0
Maximaal diafragma (f/) 4.0
Minimaal diafragma (f/) 32
Stof- en Spatwaterdicht Nee
Merk Fujifilm
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Fujifilm GF32-64mm f/4.0 R LM WR
Uw waardering