Falcon Eyes Schouderstatief VRG-S-1

Direct Leverbaar
SKU
8718127058331
€ 219,00

De Falcon Eyes VRG-S-1 is een schouder statief, geschikt voor het stabilizeren van Camera's en videocamera's. De zachte schoudersteun rust bovenop uw schouder, waarna u met twee handen kunt sturen. De VRG-S-1 wordt geleverd met een Matte Box, mini Follow Focus en quick release plate.

De Matte Box stelt u in staat om het licht te vormen en richten naar uw wensen. De Follow Focus is speciaal ontworpen om soepeler en nauwkeuriger te focussen, tijdens het filmen. De anti-slip draaiknop komt tegen de focusring van de camera te zitten, waarna u de focus nauwkeurig kunt veranderen door aan de knop te draaien. De camera wordt bevestigd op de quick release plate, zodat deze snel van het schouderstatief af te halen is.

De Falcon Eyes VRG-S-1 is uitgerust met een contragewicht aan de achterkant, waardoor het hele statief stabiel boven op de schouder komt te liggen. Het contragewicht zorgt er ook voor dat de camera minder zwaar aanvoelt, omdat het gewicht beter verdeeld wordt tussen schouder en armen.

Kenmerken Falcon Eyes VRG-S-1 schouderstatief

- Inclusief matte box en follow focus
- Inclusief contragewicht
- Licht totaalgewicht

Levering:

1 x Schouderstuk
1 x Snelkoppelingsplaat
3 x Buisbevestiging
1 x Focus mechanisme
1 x Matte-Box
2 x Handvat
4 x Bevestigingsbuis
1 x Montageschroef
1 x Handleiding

Specificaties
Merk Falcon Eyes
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Falcon Eyes Schouderstatief VRG-S-1
Uw waardering