We doen er alles aan om je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Vanwege de drukte bij onze vervoerders kan het helaas voorkomen dat er wat vertraging optreedt.x

Falcon Eyes C-Stand met Boomarm CS-2450 245 cm

Webshop: Direct leverbaar
Winkel: Afhalen na 1 werkdag
€ 129,00

De Falcon Eyes C-Stand met Boomarm CS-2450 is een robuust en sterk statief en haast onmisbaar voor film en video. De c-stand, of ook wel century stand genoemd, kan gebruikt worden om een lamp aan te bevestigen. Ook kunnen aan de c-stand voorwerpen bevestigd worden die licht blokkeren of een bepaald effect geven aan licht, zoals bijvoorbeeld vlaggen en reflectoren. De century stand heeft een boomarm met een lengte van 102 cm, waardoor u voorwerpen in verschillende standen op kunt stellen, bijvoorbeeld laag aan de grond, of hoog in de lucht. De maximale hoogte van de c-stand is 245 cm. Wanneer de boomarm tot deze lengte is uitgeschoven, kan hij tot maximaal 8 kg aan gewicht houden.

Aansluitingen Falcon Eyes C-Stand met Boomarm CS-2450 245 cm

Aan het uiteinde van het statief bevindt zich een spigotaansluiting waar u een continulamp of een flitser op aan kunt sluiten. De boomarm is voorzien van klemsluitingen met openingen.

Levering:

1 x Voet
1 x Statiefbuis met 3 secties en 3/8" spigot
1 x Dwarsligger
2 Accessoireklemmen

Specificaties
Merk Falcon Eyes
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Falcon Eyes C-Stand met Boomarm CS-2450 245 cm
Uw waardering