Falcon Eyes Bi-Color LED Lamp Sophiez SO-40TD op 230V

Webshop: 3 tot 5 werkdagen
Winkel: Afhalen na 3 tot 5 werkdagen
€ 279,00

De SO-40TD van Falcon Eyes is een moderne LED-oplossing, welke zorgt voor een extreem zacht licht. De individuele LEDs zijn niet zichtbaar, maar in plaats daarvan wordt er één zachte lichtwaas uitgestraald. Het wattage van de SO-40TD bedraagt 40 watt. Het licht wordt uitgestraald binnen een hoek van 65 graden, waarbij de CRI waarde van 95 zorgt voor natuurlijke kleuren. De helderheid van het licht is traploos instelbaar middels het ingebouwde touchscreen. Het is ook mogelijk om de kleurtemperatuur aan te passen, van 3000K tot 5600K. U kunt de SO-40TD van stroom voorzien met de meegeleverde stroomadapter of een optionele v-mount accu. Ook wordt er een v-mount naar NP-F adapter meegeleverd, waarmee het mogelijk is om de SO-40TD op twee NP-F accu’s te laten werken.

Toepassing SO-40TD
De SO-40TD is onmisbaar bij video-opnames in uw studio en op locatie. Ook bij het maken van portretfoto’s wordt er steeds vaker gebruik gemaakt van dit type licht. Het zachte, wijdverspreide licht zorgt voor een natuurlijke weergave van het onderwerp. Dankzij de spigot-aansluiting past de SO-40TD op vrijwel elk lampstatief. Aan de zijkanten is de lamp voorzien van scharnierpunten. Hierdoor is de lamp in vrijwel elke hoek te verstellen. Door middel van het bedieningspaneel op de achterkant van de lamp kunt u meerdere lampen tegelijkertijd aansturen met één bedieningspaneel. Het enige wat u hoeft te doen is de lampen op hetzelfde kanaal te zetten (A/B/C/D). Wanneer u verschillende soorten lampen uit de Sophiez, LPL en RX series gebruikt, kunt u deze ook aansturen met slechts één bedieningspaneel. De Sophiez lampen met 'TDX' in hun naam werken niet samen met de 'TD' versies. Zo kunt u de SO-48TD bijvoorbeeld niet draadloos aansturen met de SO-108TDX. Maar wel met de SO-68TD.

Sophiez serie
Momenteel bekijkt u de SO-40TD met een afmeting van 38,5 x 35 cm. In de Sophiez serie zijn ook andere lampen verkrijgbaar, welke allemaal beschikken over een extreem zacht licht. De beschikbare mogelijkheden: SO-28TD (Ø 30 cm), SO-48TD (Ø 40 cm), SO-68TD (Ø 60 cm), SO-108TD (Ø 100 cm) en SO-60TD (49,5 x 48 cm).

Levering:
1x SO-40TD
1x Stroomkabel
1x Draagtas
1x Antenne
1x V-mount naar NP-F adapter
1x Gebruiksaanwijzing
1x Verpakking

Specificaties
Merk Falcon Eyes
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Falcon Eyes Bi-Color LED Lamp Sophiez SO-40TD op 230V
Uw waardering