DJI RSC 2 stabilizer Pro Combo

Kenmerken

  • 3kg draagvermogen
  • 1 inch OLED-scherm
  • Snel overschakelen naar verticale opname
Webshop: Direct leverbaar
Winkel: Afhalen na 1 werkdag
€ 549,00

De DJI RSC 2 stabilizer Pro Combo wordt geleverd met een focuswiel, extra bedienings-/videokabels, de RavenEye beeldzender en andere accessoires.

Met de stabilizer maak je moeiteloos professionele video's. Deze compacte stabilizer voor systeemcamera's heeft een opvouwbaar ontwerp en beschikt over tal van intuïtieve functies waardoor het ideaal is voor filmmakers, eenmansploegen en content creators. Met een gewicht van slechts 1.3 kilogram heeft de stabilizer een getest draagvermogen van maar liefst 3 kilogram.

Kenmerken

  • 3kg draagvermogen
  • 1 inch OLED-scherm
  • Verbeterd Titan Algorithm en SuperSmooth modus
  • Focuswiel op de voorkant van de handgreep
  • Snel overschakelen naar verticale opname
  • RavenEye wifi-beeldzender
  • Maximaal 14 uur bedrijfsduur


Opvouwbaar ontwerp
Dankzij het opvouwbare ontwerp is de DJI RSC 2 gemakkelijk op te bergen en mee te nemen. Met 6 configuraties biedt de RSC 2 tal van creatieve mogelijkheden die zelfs de meest complete opnamen vereenvoudigen. Opgevouwen is de stabilizer niet groter dan een vel A5 papier, waardoor het draagbaar en krachtig is.

Titan: DJI-stabilisatie geëvolueerd
Niemand maakt stabilisatiesystemen zoals DJI. Het Titan Stabilization Algorithm legt vloeiender beelden vast dan ooit. Heb je meer nodig? SuperSmooth compenseert microbewegingen en verhoogt het koppel, waardoor zelfs 100mm zoomlenzen worden gestabiliseerd. SuperSmooth is effectief voor lenzen met een brandpuntsafstand tot 100mm.

Gemakkelijk scherpstellen
Het focuswiel op de voorkant biedt nauwkeurige scherpstelling in elke omgeving, zelfs bij bediening met één hand.

Snel wisselen tussen landschaps- en portretmodus
Met een slechts een tik wissel je eenvoudig naar portretmodus voor het vastleggen van professionele beelden voor jouw socialmediacontent.

Wifi-beeldzender en ActiveTrack 3.0
RavenEye verzendt video terwijl je de camera-instellingen op afstand bedient. Het systeem verzendt 1080p-video tot over een afstand van 200 meter met een vertraging van slechts 60ms. Met ActiveTrack 3.0 gebruikt de DJI RS 2 het bronsignaal van de camera om het onderwerp te volgen. RavenEye verbetert Force mobiel waardoor het reactievermogen toeneemt en de vertraging afneemt. Met ActiveTrack 3.0 gebruikt de DJI RSC 2 het bronsignaal van de camera om je onderwerp te volgen

Ingebouwd OLED-scherm
Een ingebouwd OLED-scherm van 1 inch geeft je volledige controle binnen handbereik.

Lange bedrijfsduur en snel opladen
Laad minder vaak op en maak langere opnamen dankzij de geavanceerde batterij van de RSC 2, die een bedrijfsduur van 14 uur heeft en snel opladen ondersteunt.

Creatieve functies
De DJI RSC 2 beschikt over tal van creatieve functies om jouw creativiteit ten volste te benutten. Timelapse legt het verstrijken van de tijd vast met een stabiel kader. Roll 360, draai je camera voor een rollend shot. Met een stabiele pan van de gimbal, maak je gigapixel-panorama's met jouw camera.

Specificaties
Merk DJI
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:DJI RSC 2 stabilizer Pro Combo
Uw waardering