Cinestill DF 96 Monobath

Waardering:
100% of 100

Kenmerken

  • Alles-in-één oplossing voor ontwikkeling
  • Geschikt voor zwart-witontwikkeling
  • Zeer eenvoudig in het gebruik
Webshop: Tijdelijk uitverkocht
Winkel: Tijdelijk uitverkocht
 19,95

Houd mij op de hoogte

De Cinestill DF 96 Monobath maakt het nog eenvoudiger om zelf je analoge zwart-witfilms te ontwikkelen. Je hoeft niet langer op zoek naar de geschikte ontwikkelaar, het juiste stopbad, de bijbehorende fixeer of zelfs nog een verharder. Met deze alles-in-één-oplossing kun je gemakkelijk je films ontwikkelen.

Kenmerken:

  • Eenvoudig in het gebruik: als je een ontwikkeltank hebt en de kamertemperatuur weet, heb je alles wat je nodig hebt. Bepaal de temperatuur van de ready-to-use oplossing, kies de aanbevolen tijd die aangegeven is op het label en schenk de chemie in!
  • Prijsbewust: met 1 liter herbruikbaar monobath kun je 16+ films ontwikkelen. Je kunt de vloeistof teruggieten in de fles en 15 seconden toevoegen voor elke rol die je er al mee ontwikkeld hebt tot je een ontwikkeltijd van 8 minuten bereikt. De chemie is ongeopend circa 1 jaar houdbaar en na openen nog circa 2 maanden
  • Details voor het ontwikkelen: met deze ontwikkelaar kun je alle zwart-witfilms ontwikkelen. De chemie is speciaal bedoeld voor films met een cubic-grain emulsie met een hoog zilvergehalte, zoals BwXX en TriX. Sommige films zoals T-Max kunnen met wat roze of paarsachtige kleurstoffen uit de ontwikkelaar komen en hebben daardoor circa 2 keer zo lang nodig om schoon te spoelen over minstens 27 graden celsius. Fillms met een hoge ISO-waarde zoals 3200 kunnen normaal ontwikkeld worden op ISO 1000 of op 32 graden celsius op ISO 3200. Alle films zijn geschikt voor push- en pullontwikkeling. Hiervoor dien je de temperatuur me +/- 6 graden per stop aan te passen.
Specificaties
Inhoud 1 liter
Merk Cinestill
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Cinestill DF 96 Monobath
Uw waardering