Canon EOS 90D Body

Direct Leverbaar
SKU
3616C003
€ 1.299,00


Tot€300
Cashback
Canon Summer Promo 2020

Ontvang tot €300,- Cashback op geselecteerde Canon producten.

Meer informatie >>>
€100
Studenten-
korting
Canon Studentenkorting

Ontvang t/m 31 december 2020 maar liefst €100,- studentenkorting bij aankoop van dit product. De korting wordt als cashback verrekend.

Meer informatie >>>

De Canon EOS 90D is een veelzijdige camera die geschikt is voor fotografie en videografie. De camera onderscheidt zich met een APS-C sensor met maar liefst 32.5 megapixels. De sensor biedt niet alleen een verhoogde resolutie, maar ook een groter dynamisch bereik. Deze spiegelreflexcamera is in staat om UHD 4K video's op 30p te maken en Full HD video's op 120p. Ook kun je foto's maken met een snelheid van 10 beelden per seconde. Wanneer je gebruik maakt van de optische zoeker, werk je met een 45-punts autofocussysteem met 45 kruissensoren om een snelle en betrouwbare autofocus te verzorgen, ook bij minder licht. Op het display maak je gebruik van een 5481-punts Dual Pixel CMOS Autofocussysteem. Het display is uitklapbar en kantelbaar, waardoor je uit veel verschillende hoeken uitstekend kunt werken. Ook is het uitgerust met touchscreen, zodat je eenvoudig op het scherm kunt tikken waar de camera moet scherpstellen. De Canon EOS 90D is uitgerust met Wi-Fi en Bluetooth waardoor je de camera kunt verbinden met smartphones en tablets.

32.5 megapixels APS-C CMOS sensor

Het kloppend hart van deze camera is de grote APS-C sensor met maar liefst 32.5 megapixels. De sensor is geoptimaliseerd voor een hoog dynamisch bereik en weinig ruis bij hogere ISO-waarden. De sensor en beeldprocessor werken efficiënt samen om de camera zo snel mogelijk te laten werken. Dat zie je terug in het fotograferen op 10 beelden per seconde en het maken van video's op UHD 4K 30p resolutie. Ook is de camera uitgerust met een stille elektronische sluiter waarmee je foto's kunt maken met een sluitertijd tot maar liefst 1/16000.

Autofocussysteem

De Canon EOS 90D maakt gebruik van twee autofocussystemen: het ene systeem werkt wanneer je de zoeker gebruikt en het andere systeem wordt ingeschakeld wanneer je de live view inschakelt. Het autofocussysteem van de zoeker is uitgerust met 45 kruissensoren autofocuspunten die gebruik maken van fase-detectie. Deze autofocusmodule werkt tot maar liefst -3 EV, waardoor je ook in donkere situaties nog profiteert van snelle autofocus. De punten zijn ruim verdeeld over het beeld en lenen zich uitstekend voor het volgen van onderwerpen. Ook kun je de punten onderverdelen in zones. De camera gaat dan niet per punt, maar per zone scherpstellen. Dit is met name interessant voor snel bewegende onderwerpen zoals sporters en dieren, maar ook kinderen.

Wanneer je overschakelt naar de Live View modus maakt de camera gebruik van het Dual Pixel CMOS AF-systeem. Dat gebruikt maar liefst 5481 autofocuspunten en stelt soepel en snel scherp op een vergelijkbare manier als een camcorder. Deze autofocusmodule is ook uitgerust met oogdetectie-autofocus.

Specificaties
Stof- en Spatwaterdicht Nee
Merk Canon
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Canon EOS 90D Body
Uw waardering