Canon Binocular 10x20 IS

Kenmerken

  • Vergroting van 10x
  • Beeldstabilisatie
  • Porro-kijker
Webshop: Tijdelijk uitverkocht
Winkel: Tijdelijk uitverkocht
€ 589,99

De Canon 14x32 IS is een verrekijker met een optisch beeldstabilisatiesysteem. Canon past hiervoor de ervaring toe die het merk heeft met het stabiliseren van objectieven voor camera's. Door de beeldstabilisatie heb je minder last van trillingen tijdens het kijken. Daardoor kun je ook langer aan één stuk door kijken. Zeker bij kijkers met een grote vergroting, zoals deze 10x, is beeldstabilisatie erg prettig.

Dankzij twee IS-modussen kan de prestatie aan de situatie worden aangepast: Normale IS is ideaal voor bewegende of meerdere onderwerpen, terwijl Powered IS de stabilisatie verbetert bij het observeren van een enkel stationair onderwerp waarbij je de kijker minder beweegt. Een intuïtieve gebruikersinterface met twee knoppen maakt het kiezen van de modus eenvoudig. De stabilisatie werkt op een meegeleverde CR123-batterij en als de beeldstabilisatie niet wordt gebruikt, werkt de optiek als een conventionele verrekijker.

Optisch is de verrekijker gebouwd met traditionele Porro-prisma's en een geïntegreerde veldafvlakkingslens die sferische aberratie corrigeert voor vervormingsvrij zicht, vooral aan de randen. De gepatenteerde Super Spectra Coating van Canon wordt gebruikt om kleuraanpassing, lensflare en nevenbeelden te beperken; terwijl de lichttransmissie, kleurweergave, helderheid en contrast over het gehele zichtbare spectrum worden gemaximaliseerd. Met dit nieuwe IS-systeem is de kortste scherpstelafstand drastisch verminderd in vergelijking met eerdere modellen die een ander IS-mechanisme gebruiken.

Specificaties
Type Kijker Porro
Vergrotingsfactor 10x
Lensdiameter 20
Beeldhoek 5.3 graden
Gezichtsveld (1000 m) 92.4 meter
Uittredepupil 2.0
Minimale focusafstand 2 meter
Relatieve lichtsterkte 4
Schemergetal 14.2
Opties Beeldstabilisatie, Geschikt voor brildragers
Kleur Zwart
Gewicht 431 gram
Merk Canon
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Canon Binocular 10x20 IS
Uw waardering

Voordeelbundels