Sirui Traveller T-1004XL + E-10 head

Webshop: 3 tot 5 werkdagen
Winkel: Afhalen na 3 tot 5 werkdagen
€ 149,00

Reisgezel om op te kunnen steunen
SI T2205X allHet ideale reisstatief is een compromis tussen minimale omvang in opgevouwen toestand en maximale werkhoogte in gebruik. Sirui's Traveller serie is ontworpen voor de reiziger én biedt een zeer bruikbare werkhoogte bij een laag gewicht en bijzonder kleine ingeklapte omvang. Als geen ander laat het Traveller statief de fotograaf vrij om te zwerven door stad en land, niet in het minst gehinderd door gewicht of dimensies. De poten zijn uitgerust met stroeve rubbervoeten, waaruit handige RVS-spikes gedraaid kunnen worden. Zo is in elke omgeving een optimale grip te verwezenlijken.

Slank en rank
De mooie combinatie van stevigheid en compactheid wordt bereikt door de geringe buisdikte van de Travellerstatieven. Stevige, maar lichtgewicht buizen, vooral in de koolstofvezel-modellen, maar slank en rank. Daardoor kunnen twistlocks, scharnieren en schouders eveneens compact worden uitgevoerd. Alle aspecten tesamen dragen bij aan een lichte en compacte reisgenoot.

Duurzaam
Wie reist weet dat de omstandigheden onderweg sterkt wisselend zijn. Het Travellerstatief is tegen alles opgewassen. Het model is gemaakt van duurzame materialen van hoge kwaliteit. Het aluminium is koud-geperst en daardoor vele malen robuuster dan het gebruikelijke aluminium bij andere merken. Scharniers, afsluitringen, twistlock en voetjes, het is allemaal topkwaliteit grondstof en uitmuntend geproduceerd.

Demontabel
Heel praktisch is dat de Traveller statieven vrijwel helemaal kunnen worden gedemonteeerd, zodat deze ook na de meest woeste trektochten vol natte en vieze ontberingen eenvoudig kunnen worden gereinigd. Zo blijft het statief vele jaren in topconditie.

Specificaties
Materiaal Aluminium
Draagvermogen 12 kg
Minimale lengte 53 cm
Maximale lengte 160 cm
Type statiefkop Geen
Waterpas Nee
Kleur Zwart
Gewicht 1.3 kg
Garantieperiode 6 jaar
Merk Sirui
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sirui Traveller T-1004XL + E-10 head
Uw waardering