Linkstar Flitsparaplu 120 cm, goud/zwart (PUR-102GB)

Kenmerken

  • Flitsparaplu voor studiofotografie
  • Diameter van 120 cm
  • Warme gloed door gouden folie
Webshop: 3 tot 5 werkdagen
Winkel: Afhalen na 3 tot 5 werkdagen
€ 17,95

Linkstar Flitsparaplu 120 cm, goud/zwart (PUR-102GB)
Deze Linkstar flitsparaplu heeft aan de binnenzijde een goudkleurige folie en aan de buitenzijde een zwarte, niet licht doorlatende bekleding.


Goud/zwarte flitsparaplu
Een goud/zwarte flitsparaplu (ook wel reflectieparaplu genoemd) gebruik je bij studiofotografie. Je zet je flitser omgekeerd neer ten opzichte van je onderwerp. De flits wordt in de zilveren binnenkant van de paraplu gereflecteerd en hierdoor krijg je een zachtere lichtbron. Een reflectieparaplu verliest minder licht dan een doorschijnende paraplu en je kunt het licht meer sturen. Het nadeel is dat je de lichtbron minder dicht tegen je onderwerp aan kunt plaatsen, omdat de flitslamp er nog tussenzit. En hoe dichter je de paraplu bij je onderwerp houdt, hoe zachter het licht. Met een doorschijnende paraplu kun je je licht dus nog net een tik zachter krijgen, maar met de reflectieparaplu heb je meer controle over je licht.
Het voordeel van de gouden folie is dat het licht dat je reflecteert een warme gloed krijgt: het is net alsof je tijdens het gouden uur aan het fotograferen bent!

Specificaties
Merk Linkstar
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Linkstar Flitsparaplu 120 cm, goud/zwart (PUR-102GB)
Uw waardering