Lexar SDXC Professional UHS-I 1066x 64GB

  • Leessnelheid: 160MB/s | Schrijfsnelheid 70MB/s
  • Geschikt voor 4K-video’s*
  • Levenslange garantie
Webshop: Direct leverbaar
Winkel: Direct afhalen
 25,95

Lexar SDXC Professional UHS-I 1066x 64GB is een snelle geheugenkaart die geschikt is voor fotografie en videografie. Doordat de kaart V30 ondersteunt (minimale stabiele schrijfsnelheid van 30MB/s) kun je hiermee ook 4K-video's opnemen*.

Lees- en schrijfsnelheid
De Lexar SDXC Professional UHS-I 1066x 64GB kan een maximale leessnelheid behalen van 160MB/s en bestanden wegschrijven met een maximale snelheid van 70MB/s. Daarmee is de kaart snel genoeg voor de enthousiaste fotograaf. Het is afhankelijk van je camera of deze snelheden in praktijk behaald worden.

Duurzaamheid
De Lexar SDXC Professional UHS-I 1066x 64GB kan temperaturen verdragen tussen -25 en +85 °Celsius. Ook is deze kaart röntgenbestendig, handig voor wanneer je met het vliegtuig op vakantie gaat. Daar komt bij dat er een gelimiteerde levenslange garantie aanwezig is.

Lexar Image Rescue® software
Bij het aanschaffen van de Lexar SDXC Professional UHS-I 1066x 64GB krijg je ook de mogelijkheid om gratis Image Rescue® Software te downloaden, waarmee je beelden kunt terughalen die je per ongeluk had weggegooid. Zolang je nog niets nieuws hebt bijgeschreven en je de kaart nog niet geformatteerd hebt, zijn opnames eenvoudig terug te halen.

*4K-ondersteuning is afhankelijk van je camera en instellingen

Specificaties
Type kaart SD
Opslagcapaciteit 64 GB
Schrijfsnelheid (MB/s) 70 MB/s
Leessnelheid (MB/s) 160 MB/s
UHS Type UHS I
UHS Speed Class U1
Video Class V30
Geschikt voor Full HD Ja
Geschikt voor 4K Ja
Merk Lexar
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Lexar SDXC Professional UHS-I 1066x 64GB
Uw waardering