Joby GripTight GorillaPod Stand Small Tablet

Webshop: Levertijd onbekend
Winkel: Levertijd onbekend
€ 29,95

Praktische tablet houder
Een tablet onhandig in je hand houden tijdens het gebruik levert ongewenste trillingen en een lastige bediening op. Dat is nu verleden tijd, want dankzij de Joby Grip Small Tablet Gorillapod Stand kan een kleine tablet stabiel gepositioneerd worden op het dashboard van je auto, op een bureau, aan je fietsstuur of op welke ondergrond dan ook. De Joby GripTight Small Tablet Gorillapod Stand kan overweg met praktisch alle kleine tablets, van de iPad Mini tot de Samsung Galaxy Tab en de Sony Xperia Z3 Tablet. Maar ook e-readers van Asus, Kobo, Kindle en Nook passen in deze handige houder. De GripTight Small Tablet Gorillapod stand heeft een universele 1/4-inch statiefschroefdraad en daaraan is heel handig een Gorillapod geschroefd. Hierdoor kun je comfortabel gebruik maken van functies als Face Time, Instagram, Google Maps en Flipboard, maar ook staat je tablet stabiel als je ermee wilt fotograferen of filmen, of als je gewoon lekker een e-book wilt lezen.

Sterke rubber klauwen
Je schroeft de GripTight Small Tablet Mount heel simpel op de Gorillapod en vervolgens klem je de tablet tussen de sterke, met rubber beklede klauwen. De verende, in lengte verstelbare GripTight Small Tablet Mount 'grijpt' altijd perfect om je tablet en houdt hem stevig op zijn plaats. En gebruik je de GripTight Small Tablet Gorillapod Stand niet, dan schroef je hem heel simpel uit elkaar. Je vouwt hem in en stopt hem in een tasje of een grote jaszak. De combinatie weegt maar 193 gram en meet ingevouwen slechts 29,7cm dus er is altijd wel plaatsje voor te vinden in een fototas of een laptoptas.

Joby: Creatief en veelzijdig
Joby werd in 2006 opgericht in San Francisco Bay en heeft inmiddels overal ter wereld menig hart veroverd met hun inmiddels beroemde buigzame Gorillapod-statieven, die dankzij hun unieke uiterlijk een hoge aaibaarheidsfactor hebben. Tegenwoordig bevindt het bedrijf zich in Petaluma, Californië, waar het zich naast de statiefjes ook bezighoudt met de ontwikkeling van allerlei GripTight accessoires voor smartphones. Het huidige Joby assortiment bestaat uit statiefjes voor smartphones en actioncams, vlogging rigs, maar ook vind je er statieven voor vrijwel iedere traditionele DSLR- systeem- of compactcamera.

Specificaties
Merk Joby
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Joby GripTight GorillaPod Stand Small Tablet
Uw waardering