Joby Gorillapod Magnetic Mini Flexibel Statief

Webshop: Direct leverbaar
Winkel: Afhalen na 1 werkdag
 17,95

De Joby GorillaPod Magnetic Mini is de opvolger van de GorillaPod Magnetic. Het is een ministatiefje dat letterlijk en figuurlijk een enorme aantrekkingskracht heeft. Het is niet alleen schattig om te zien, maar door de zeer opvallende rode magnetische voetjes hecht dit ministatiefje zich letterlijk aan ieder stalen oppervlak. De GorillaPod Magnetic Mini is slechts 9,5 centimeter hoog en geschikt voor compacte foto- en videocamera's tot 325 gram die je bevestigt met een standaard 1/4-inch statiefschroef. Het statiefje weegt slechts 37 gram en is leverbaar in zwart met rode accenten.

Opgebouwd uit losse kogelgewrichten
De Joby GorillaPod Magnetic Mini is opgebouwd uit 16 losse kogelgewrichten van hoogwaardig kunststof die samen de poten van het statiefje vormen. Doordat alle gewrichten los van elkaar alle kanten uit kunnen draaien, kun je deze mini GorillaPod zodanig buigen dat hij altijd en overal neer te zetten is. De rubber voetjes zorgen voor een stabiele grip op een iedere ondergrond, of dat nou een rots is, een boekenplank of een autodak. Omdat de GorillaPod Magnetic Mini drie magnetische voetjes heeft, wordt het aantal bevestigingsopties bovendien enorm uitgebreid: ook een glad metalen oppervlak of een lantaarnpaal zijn geen partij voor de grote aantrekkingskracht van deze ultracompacte GorillaPod. Dankzij de magneten staat het statiefje dus extra stabiel onder alle omstandigheden.

Ideaal accessoire voor fotografen
Een GorillaPod Magnetic Mini is een ideaal accessoire voor vloggers, fotografen en videofilmers die extreem lichtgewicht op pad willen. Dit ultracompacte ministatief past altijd in je jaszak of rugzak! De GorillaPod Magnetic mini komt van pas in alle situaties waarin je een superklein camerastatiefje nodig hebt, zoals omstandigheden met weinig licht of bij het maken van selfies. Een GorillaPod is het enige camerastatief dat voldoende buigzaam is om opnamen te kunnen maken vanuit afwijkende posities. De duurzame rubber ringen rondom ieder gewricht geven grip als je de GorillaPod ergens omheen buigt, want een GorillaPod kun je niet alleen op zijn pootjes neerzetten, maar ook om een boomtak of het stuur van je fiets buigen.

Joby: Creatief en veelzijdig
Joby werd in 2006 opgericht in San Francisco Bay en heeft inmiddels overal ter wereld menig hart veroverd met hun inmiddels beroemde buigzame Gorillapod-statieven, die dankzij hun unieke uiterlijk een hoge aaibaarheidsfactor hebben. Tegenwoordig bevindt het bedrijf zich in Petaluma, Californië, waar het zich naast de statiefjes ook bezighoudt met de ontwikkeling van allerlei GripTight accessoires voor smartphones. Het huidige Joby assortiment bestaat uit statiefjes voor smartphones en actioncams, vlogging rigs, maar ook vind je er statieven voor vrijwel iedere traditionele DSLR- systeem- of compactcamera.

Specificaties
Merk Joby
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Joby Gorillapod Magnetic Mini Flexibel Statief
Uw waardering