GGS Fotospeed F4 Fox Schouderriem

Comfortabele draagriem

Deze riem is een stuk comfortabeler dan de riemen die standaard meegeleverd worden met een camera. Je draagt de riem schuin, waardoor je camera prettig langs je heup hangt en je meer bewegingsruimte hebt.

Webshop: Direct leverbaar
Winkel: Direct afhalen
€ 59,00

De GGS Fotospeed F4 Fox is een zeer degelijke draagriem die speciaal ontworpen is voor lichte camera's zoals systeemcamera's, lichte spiegelreflexcamera's en bridgecamera's. De schouderriem zit comfortabel door de extra brede schouderband. Ook is de riem erg handig: je kunt de lengte verstellen en je kunt gebruik maken van de slip-lock. Dat houdt in dat je de camera vast kunt zetten zodat deze niet over de riem glijdt. Met één hand kun je deze slip-lock bedienen om de camera los of vast te klikken. Zo heb je optimale bewegingsruimte tijdens het fotograferen maar geen last van een bungelende camera tijdens het lopen.

Arca-Swiss compatibel

Je klikt de camera eenvoudig los van de Fotospeed F4 en het koppelstuk dat dan onder de camera achterblijft past direct op alle statieven met een Arca-Swiss aansluiting. Al met al is de Fotospeed F4 een hele fijne riem die je veel comfort en handigheden geeft tijdens het fotograferen.

Specificaties
Merk GGS
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:GGS Fotospeed F4 Fox Schouderriem
Uw waardering