Zhiyun Smooth X, wit

Kenmerken

  • Compacte smartphone gimbal
  • Maak stabiele video’s
  • Met iOS en Android app
Webshop: 3 tot 5 werkdagen
Winkel: Afhalen na 3 tot 5 werkdagen
 69,95

De Zhiyun Smooth X is een ultracompacte smartphone-gimbal waarmee je zeer stabiele video’s kunt maken. De gimbal is daarmee uitermate geschikt om te gebruiken wanneer je met je smartphone vlogs en video’s wil maken.

Selfiestick en gebruik
De gimbal heeft een telescopische stok die 25cm uitschuifbaar is. Daardoor kun je eenvoudig selfies en vlogs maken met de Zhiyun Smooth X. Wanneer de gimbal helemaal is ingeschoven is deze slechts 25 centimeter lang. Je kunt je telefoon zowel verticaal als horizontaal positioneren in de houder. De houder is geschikt voor telefoons met een maximale breedte van 8.89 centimeter (3.5”). De accu gaat circa 4 uur mee. Onderaan de gimbal is een universele statiefaansluiting.

App
Deze gebruiksvriendelijke gimbal wordt geleverd met een bijbehorende iOS / Android-app die je mogelijkheden sterk uitbreidt. De app biedt slow-motion, time-lapse, panorama en andere creatieve functies en stelt je in staat om een onderwerp automatisch te volgen nadat het onderwerp in beeld is gebracht. Het heeft ook basisbewerkingsfuncties voor video's. Je kunt opnamen efficiënt inkorten, muziek toevoegen, ondertitels toevoegen en meer.

Bediening
Naast de bedieningsfuncties in de app heeft de Zhiyun Smoot X een fysieke joystick en andere bedieningselementen die rechtstreeks communiceren met je telefoon. Bovendien ondersteunt deze intuïtieve gimbal intelligente gebarencontrole. Met deze functie kunt je een foto maken of beginnen met het opnemen van een video door een "V" -gebaar weer te geven of naar de camera te zwaaien.

Inhoud van de doos

  • Zhiyun Smooth X
  • USB-C oplaadkabel
Specificaties
Merk Zhiyun
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Zhiyun Smooth X, wit
Uw waardering