Zhiyun Smooth 4 3-Assige-Smartphone Gimbal

Stabiliserende handgreep met geïntegreerd bedieningspaneel, bediening via sneltoetsen.
Smooth 4 transformeert de mobiele telefoon in een professionele filmcamera, die kan worden gebruikt om stabiele en vloeiende opnames te maken.


Het geïntegreerde ontwerp van het paneel vermindert de noodzaak om ...


Lees meer

Beschikbaarheid: Direct leverbaar

€ 129,00
Zhiyun

Productbeschrijving

Beschrijving

Stabiliserende handgreep met geïntegreerd bedieningspaneel, bediening via sneltoetsen.
Smooth 4 transformeert de mobiele telefoon in een professionele filmcamera, die kan worden gebruikt om stabiele en vloeiende opnames te maken.

Het geïntegreerde ontwerp van het paneel vermindert de noodzaak om het scherm aan te raken en helpt de gebruiker zowel de stabilisator als de mobiele camera rechtstreeks te bedienen met de sneltoetsknoppen.

Focus trek- en zoomfunctie
Een professioneel en fijn handwiel is ingebouwd in de Smooth 4 en biedt de ervaring van een soepele en eenvoudige bediening. U kunt in- of uitzoomen. Als u op de FN-toets drukt, wordt het handwiel geconfigureerd als een focustrekker, waardoor zeer nauwkeurige focuswijzigingen en creatieve opnamen in realtime kunnen worden gemaakt.

PhoneGo-modus voor onmiddellijke scènewisseling
Net als een high-end sportwagen kan Smooth 4 overschakelen naar de PhoneGo-modus en het potentieel van zijn motoren bliksemsnel ontketenen. Hij kan onverwijld reageren op elke delicate beweging zonder zich zorgen te maken over verlies van beeldmateriaal. Bijvoorbeeld een geweldige overgang in het beeldmateriaal zonder nabewerking mogelijk.

Freestyle Time Lapse
Met de "Freestyle Time-Lapse" -functie kunt u unieke time-lapse-beelden vastleggen, evenals alle bewegingen en objecten, waaronder grote menigten, dansende bloemen, bewegende silhouetten of witte wolken in de lucht. Je kunt een andere stroom van tijd in je smartphone creëren, maar ook het leven vastleggen in een retrospectief licht, het is allemaal aan je eigen verbeelding.

Timelapse, motionlapse, hyperlapse
Smooth 4 optimaliseert de timelapse-functie en ondersteunt alle soorten opnamestanden. Het kan meer details vastleggen vanuit een breder perspectief dat gemakkelijk over het hoofd wordt gezien in het dagelijks leven.

Object tracking
Smooth 4 kan zachte beelden produceren en ook objecten met hoge precisie volgen, zoals die in de fign. menselijke gezichten. Men kan het object dat wordt gevolgd traceren, en de stabilisator doet de rest.

Smooth 4 heeft een levensduur van ongeveer 10 uur. De batterij-indicator geeft aan hoeveel stroom er nog over is. De stabilisator kan de smartphone tijdens het opnemen direct opladen. Je kunt de hele dag video maken zonder je zorgen te hoeven maken over de batterij. Het gebruikt de gebruikelijke Type-C-oplaadpoort, zodat gebruikers beide uiteinden van de kabel kunnen gebruiken om op te laden. De stabilisator kan worden opgeladen met een draagbare stroombron en de telefoon kan worden opgeladen via de stabilisator via de USB-poort op de kantelas. Bidirectioneel laden kan tegelijkertijd worden gedaan en garandeert de langst mogelijke uptime.
Altijd krachtig en compatibel met alle telefoons
Het motorvermogen van Smooth 4 is vele malen toegenomen en is daarom compatibel met mobiele telefoons van alle groottes. Ondertussen kan het worden gebruikt in combinatie met veel accessoires zoals LED-verlichting en cameralens. Smooth 4 is veelzijdig in verschillende omgevingen en ontgrendelt de kracht van de telefooncamera altijd en overal.

Minder is meer
Smooth 4 wordt geleverd met een schuifregelaar op het bedieningspaneel en een trigger op het achterpaneel om verschillende gimbal-modi te detecteren en te schakelen.

Inhoud van de verpakking:

  • Zhiyun Smooth 4 3-Assige-Smartphone Gimbal
  • USB-C-kabel
  • TRM03-statief
  • Gebruiksaanwijzing

Specificaties

Specificaties

Merk Zhiyun

Reviews

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren