Yi YI360 VR 360 graden Camera

Niet meer leverbaar
SKU
YI-360VR
€ 389,00

Met de YI 360 graden camera kun je prachtige VR beelden in 5,7K opnemen, met een resolutie van maar liefst 16MP. Zo kun je alles om je heen vastleggen om het daarna in hoge resolutie en zeer scherp opnieuw te beleven in 360 graden! En dat niet alleen: doordat de camera zelf de beelden kan stitchen, kun je ook live in 360 graden uitzenden in 4K, bijvoorbeeld via Facebook of Youtube!

Eigenschappen van de YI camera
5,7 K videoresolutie
2x 220° lenzen om 360° vast te leggen
60 minuten batterijduur
Verwisselbare 1430 mAh accu
Verwisselbare micro-SD kaart
Live streamen in 4K
4K/30fps auto-stitching in de camera
Start zeer snel op
Met OLED-scherm om instellingen af te lezen
Beeldstabilisatie gebaseerd op accelerometer en gyroscoop (na firmware update camera)
Ambarella H2V95 chipset
Twee Sony IMX377 Image sensoren
2.4 GHz en 5GHz Wi-Fi ingebouwd
USB-C poort voor snelle datatransmissie (t/m 40MB/s)
Uitgerust met de nieuwste technologieën
De YI 360 graden VR camera is uitgerust met de nieuwste generatie chips: de Ambarella H2V95. Daarnaast heeft de camera 2 Sony IMX377 sensoren. Samen zorgen zij voor een spectaculair, vloeiend beeld in 360 graden zonder extra veel batterij te 'vreten'. Dit doet de camera echter helemaal zelf, zodat de bediening eenvoudig blijft en je met één druk op de knop de opname kunt starten. De YI camera heeft verder 2 navigatieknoppen en een 'actie' knop om hem volledig te bedienen en in te stellen. De instellingen zijn af te lezen op het heldere OLED display. De camera is compact en licht van gewicht, zodat hij gemakkelijk mee te nemen is. Hij weegt slechts 170 gram!

Yi 360 App
Met de YI 360 App kun je de beelden die je maakt met de YI camera live streamen naar bijvoorbeeld Youtube en Facebook. De camera heeft ingebouwde Bluetooth en Wi-Fi, om hem te verbinden met de app. In de app kun je je video's previewen, afspelen en direct online delen. De camera kan de beelden stitchen, zodat de beelden meteen in 360 graden gedeeld worden. Daarnaast ondersteunt de camera ook de Google Street View app, zodat je jouw 360 graden foto's direct aan Google Street View kunt toevoegen.

Verwisselbare accu en geheugen
Ondanks dat de YI camera een batterijduur van maar liefst 60 minuten heeft, ben je niet gelimiteerd aan deze tijd. De accu van de YI camera is namelijk verwisselbaar. Na 60 minuten kun je dus gewoon je accu verwisselen en doorgaan met filmen. Ook het geheugen is uit te breiden. De camera werkt namelijk met een micro-SD kaart (niet meegeleverd), waardoor het geheugen eenvoudig uit te breiden is. Bovendien kun je een extra micro-SD kaart meenemen om nog meer video's en foto's te kunnen opnemen. Ook kan je zo eenvoudig al je opgenomen materiaal back-uppen.

Specificaties
Merk Yi
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Yi YI360 VR 360 graden Camera
Uw waardering