Timmetjes Droomraket

Webshop: Niet van toepassing
Winkel: Niet van toepassing
€ 12,95

Timmetje Muis beleeft in dit verfrissend nieuwe kinderboek een leuk avontuur. Wanneer Timmetje Muis en zijn vriendje Muffeltje Mol voor de regen moeten schuilen, vinden ze in een schuur allerlei oude spulletjes. Ze krijgen een super idee! Ze timmeren en bouwen, totdat het zonnetje is onder gegaan. Dan valt Timmetje in slaap….. .

Het boek telt 32 pagina’s. Elke voorlees pagina heeft op de volgende bladzijde zijn eigen tekening. De tekst van de voorlees pagina staat in een mooi handgemaakt kader. Alle illustraties zijn met inkt en aquarelle gemaakt. De laatste pagina van het boek is een kleurplaat. Een leuk boek om gezellig samen op de bank te lezen.

De kaft is stevig en tegelijk prettig flexibel en is gemaakt van 250 grams eenzijdig gestreken Ensocoat, genaaid en voorzien van all-over glans laminaat. Wij maken gebruik van FSC gecertificeerd papier. (Keurmerk voor verantwoord bosbeheer)

De Timmetje Muis boeken zijn boeken met een doel. Dit betekent dat een deel van de opbrengst naar het Timmetje Muis Educatief Project gaat, dat gratis schoolmaterialen ter beschikking stelt in Oost-Roemenië. Meer informatie hierover kunt u vinden op www.timmetjemuis.nl

Specificaties
Merk Charmant Art
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Timmetjes Droomraket
Uw waardering