€100,- Cashback!

Tamron 100-400mm F4,5-6,3 Di VC USD Nikon Zoom

Tamron 100-400mm F4,5-6,3 Di VC USD Nikon

Het geavanceerde optische ontwerp van de Tamron 100-400mm VC USD heeft 3 LD (lage dispersie) lenselementen voor een krachtige aberratievermindering en de frontlens is voorzien van de door Tamron zelf ontwikkelde e-BAND Coating voor superieure antireflectie prestaties. Met 1.115 gram is deze nieuw...


Lees meer

Beschikbaarheid: 3 tot 5 werkdagen

€ 849,00

Tamron Wintercashback 2018

Tamron

Productbeschrijving

Beschrijving

Het geavanceerde optische ontwerp van de Tamron 100-400mm VC USD heeft 3 LD (lage dispersie) lenselementen voor een krachtige aberratievermindering en de frontlens is voorzien van de door Tamron zelf ontwikkelde e-BAND Coating voor superieure antireflectie prestaties. Met 1.115 gram is deze nieuwe ultra-telezoom het lichtste in zijn klasse. Het magnesiummateriaal in belangrijke delen van de behuizing zorgt voor niet alleen voor een gewichtsafname, maar versterkte ook de kracht en draagbaarheid van het objectief. Het Model A035 heeft een snel en nauwkeurig autofocus en een consistent krachtige VC (Vibration Compensation) van maar liefst 4 stops!

Dit is alleen te realiseren dankzij het zeer snelle Tamron Dual MPU (Micro-Processing Unit) besturingssysteem dat is ingebouwd in de nieuwste type Tamron objectieven. De Tamron 100-400mm is verder volledig compatibel met Tamron's 1.4x tele converter en de Tamron TAP-in Console. Met de Tap- in Console kunnen via de computer en een USB verbinding zelf firmware-, scherpstelling-, VC- en andere aanpassingen gedaan worden. Daarnaast is er als optioneel accessoire een Arca Swiss compatibele statiefgondel verkrijgbaar. Deze combinatie van functies en optionele accessoires cree¨ren een objectief dat fotografen overal kunnen gebruiken onder verschillende fotografische situaties. Dit zelfs onder lichtlichtomstandigheden waarbij nog uit de hand gewerkt moet worden, maar ook waar een stevige en snelle plaatsing op een statief de voorkeur heeft.

Specificaties

Specificaties

Lensvatting Nikon
Brandpuntbereik 100 - 400 mm
Diafragma (F-F) 4.5 - 6.3
Maximaal diafragma 4.5
Minimaal diafragma 32
Lensstrucuur (elementen/groepen) 11/17
Dichtsbijzijnde focus afstand 1.5 m
Aantal diafragma bladen 9
Automatisch scherpstellen Ja
Manuele focus Ja
Beeldstabilisatie Ja
Stof- en Spatwaterdicht Ja
Geschikt voor Full frame Ja
Filtermaat 67 mm
Kleur Zwart
Compatibele camera merken Nikon
Gewicht 1115 g
Merk Tamron

Reviews

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren