Sony SAL 18-55mm DT F3.5-5.6

U kunt elke opnamesituatie aan


Voorbereid op elke opnamesituatie: Deze multifunctionele zoomlens beslaat vele brandpuntsafstanden, met een groothoek van 18 mm tot de standaard 55 mm (27-82,5 mm in 35mm-formaat).

Heldere en scherpe beeldkwaliteit: Optische vormgeving van hoge kwaliteit met twee asfe...

Lees meer

Beschikbaarheid: 3 tot 5 werkdagen

Normale prijs: € 219,00

special price € 148,00

Sony

Productbeschrijving

Beschrijving

U kunt elke opnamesituatie aan


Voorbereid op elke opnamesituatie: Deze multifunctionele zoomlens beslaat vele brandpuntsafstanden, met een groothoek van 18 mm tot de standaard 55 mm (27-82,5 mm in 35mm-formaat).

Heldere en scherpe beeldkwaliteit: Optische vormgeving van hoge kwaliteit met twee asferische elementen en een glazen ED-element om optische aberraties te corrigeren.

Geen weerspiegelingen en schitteringen meer: De kap van het achterste lenselement onderdrukt interne reflectie, om weerspiegelingen en schitteringen te voorkomen.

Experimenteer met achtergrondvervagings- of 'bokeh'-effecten: Met het ronde diafragma kunt u zich van uw creatieve kant laten zien door bijvoorbeeld fonkelende lampen op de achtergrond te vervagen.

Soepel zoomen en automatisch scherpstellen: Dankzij de Smooth Autofocus Motor (SAM) en een comfortabel zoommechanisme maakt u snel en eenvoudig uw compositie.

Kom dichterbij zonder verlies van beeldkwaliteit: Een scherpstelafstand van 0,25 m en een maximale vergroting van 0,34 x bij de minimale brandpuntsafstand is geweldig voor close-ups.

Specificaties

Specificaties

Lenssysteem
Component voor SLR
Lensstructuur (elementen/groepen) 8/7
Lens type Standaard zoom
Brandpuntbereik ?Bij het kiezen van een nieuwe lens of camera-met-ingebouwde-lens, is de belangrijkste afweging het brandpuntbereik: hoeveel we in één beeld kunnen opnemen en hoe ver we kunnen inzoomen op details in de verte, worden hierdoor bepaald. Het brandpuntbereik wat je nodig hebt hangt vooral af van je afstand tot de onderwerpen die je wilt fotograferen of filmen. 18 - 55 mm
Minimum aperture number 3,5
Aantal diafragma bladen
Dichtstbijzijnde focus afstand 0,25 m
Maximum aperture number 36
Aantal aspheric elementen 2
Diagonale kijkhoed (min) 76°
Diagonale kijkhoek max -29°
Prestatie
Compatibele camera merken Sony
Maximum vergroting 0,34x
Design
Kleur van het product Zwart
Montagewijze Bajonet
Gewicht en omvang
Diameter 6,9 cm
Maat filter 5,5 cm
Lengte 7,16 cm
Gewicht ?Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies. 222 g
Inhoud van de verpakking
Lens kapje Ja
Overige specificaties
Diepte 6,9 cm

Reviews

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren