Sony FDR-AX43 4K videocamera

Kenmerken

  • 1/2.5" Exmor R CMOS-sensor
  • Filmen in 4K 24 en 30fps
  • 16.6 megapixel foto's
  • Balanced Optical SteadyShot met unieke ingebouwde gimbal
  • 20x optische zoom en 40x Clear Image Zoom
Webshop: Levertijd onbekend
Winkel: Levertijd onbekend
€ 683,00

tot€400,-
cashback
Sony Cashback

Profiteer van tot €400,- cashback bij aankoop van geselecteerde Sony-producten. De actie geldt tot en met 31 januari 2021. Na aankoop dien je zelf een cashbackclaim in bij Sony.

Meer informatie >>>

Met de Sony FDR-AX43 4K videocamera maak je supervloeiende video's. Deze compacte camcorder heeft een ingebouwde gimbal met gebalanceerde Optical SteadyShot-beeldstabilisatie en een zeer gevoelige 1/2.5" Exmor R CMOS-sensor. Film in UHD 4K met 24 of 30fps en maak 16.6 megapixel foto's.

Enkele hoogtepunten van de Sony AX43:

  • 1/2.5" Exmor R CMOS-sensor
  • Filmen in 4K 24 en 30fps
  • 16.6 megapixel foto's
  • Balanced Optical SteadyShot met unieke ingebouwde gimbal
  • 20x optische zoom en 40x Clear Image Zoom

Uiterst gevoelige 1/2.5" Exmor R CMOS-sensor
De sensor biedt verbeterde gevoeligheid voor het vastleggen van beelden van hoge kwaliteit met minder ruis in donkere en heldere opname-omstandigheden.

Ingebouwde gimbal met optische beeldstabilisatie
De Sony AX43 is uitgerust met een unieke geïntegreerde gimbal die samen met de Balanced Optical SteadyShot-beeldstabilisatie zorgt voor trillings- en schokvrije opnamen, zelfs bij hardlopen of inzoomen.

Zeiss Vario-Sonnar T*-lens met 20x optische zoom
De Zeiss Vario-Sonnar T*-lens heeft een brede 26.8mm groothoek in 35mm-equivalent in de filmmodus zodat je meer in een scène vangt. Daarnaast biedt de lens 20x optische zoom in UHD 4K. Een meerlaagse coating vermindert ongewenste reflecties, ghosting en flares. Om je dichter bij de actie te brengen kun je gebruikmaken van Clear Image Zoom waarmee je een vergroting van 30x in 4K en 40x in HD bereikt.

Snelle intelligente AF
De Fast Intelligent AF van de Sony FDR-AX43 maakt gebruik van nauwkeurige autofocus met contrastdetectie om lensbewegingen te minimaliseren, het AF-bereik te voorspellen en de lensaandrijving te versnellen, zodat je elke actie haarscherp vastlegt.

5.1-kanaals audio-opname
Tijdens filmen in AVCHD vangt de ingebouwde 5.1-kanaals ingebouwde microfoon geluid op dat uit 5 richtingen komt, zodat je jouw homevideo's ervaart zoals je die tijdens het opnemen ervoer. Volumemeters op het LCD bieden visuele monitoring van het opnameniveau van elk kanaal.

Opmerking: 5.1-kanaals audio is alleen beschikbaar wanneer je opneemt in AVCHD. Het is dus niet beschikbaar voor UHD 4K-opnamen die de XAVC S-codec gebruiken.

High-Speed full HD-opname
Film in 1080p met 120fps en gebruik je videobewerkingssoftware om slow-motion beelden met hoge resolutie te produceren. Dit is handig om acties die met het blote oog niet waar te nemen zijn grondig te besturen of om sporten in slow-motion tot in detail te bestuderen.

XAVC S, AVCHD en MP4-codecs
Met de Sony FDR-AX43 neem je 4K- en HD-films op in het XAVC S-formaat, dat MPEG-4 AVC/H.264 gebruikt voor videocompressie en lineaire PCM voor audiocompressie, terwijl bestanden worden opgeslagen als MP4-bestand, wat zorgt voor lange opnametijden en eenvoudige nabewerking. Bovendien is het mogelijk om in HD op te nemen in AVCHD (ideaal voor het branden van HDTV en blu-ray-discs) of MP4 (ideaal voor delen via internet).

Dual-video-opname
Neem tegelijkertijd 2 films op, een in het XAVC S- of AVCHD-formaat van maximale kwaliteit en een andere in MP4-formaat. Dit geeft je een klein bestand dat direct kan worden gedeeld, plus een professioneel bestand voor verdere nabewerking.

4K time-lapse
Leg 4K foto's continu vast voor een lange periode met een geselecteerde constante intervaltijd. Bewerk vervolgens de volledige reeks 4K foto's in postproductie en geniet van je beelden als een time-lapse film.

Super-Sampled full HD-weergave
Verbeter je kijkervaring, zelfs zonder een 4K-televisie. Met behulp van super-sampling zet de camera automatisch 4K-beelden om naar uitzonderlijk gedetailleerd full HD.

Timecode en User Bit
Timecode en User Bit kunnen als gegevenselementen aan films worden toegevoerd. De Timecode-functie registreert uren/minuten/seconden/frames op beeldgegevens voor nauwkeurige geavanceerde videobewerking. De User Bit-functie registreert informatie zoals datum, tijd en scènenummer in willekeurige getallen van 8 cijfers, en is handig voor het bewerken van films met 2 of meer camera's.

3" Clear Photo touchscreen
Het uitklapbare en kantelbare 3" touchscreen biedt een haarscherp beeld, perfect voor het bekijken, afspelen opgenomen beelden en vloggen.

Eenvoudig connectiviteit met smartphones via wifi/NFC
De ingebouwde wifi en NFC maakt eenvoudige verbinding met je smartphone mogelijk voor afstandsbediening en delen van bestanden met een druk op de knop. NFC biedt "aanraakverbinding"-gemak bij het overbrengen van beelden naar Android smartphones en tablets door simpelweg je NFC-compatibele apparaat tegen de FDR-AX43 aan te houden om een verbinding tot stand te brengen.

Live streaming
Deel al je avonturen direct via Ustream live streaming. Nu kan je familie en vriendenkring live al je belevenissen live meemaken door simpelweg overal in te loggen bij Ustream. Je kunt ook je favoriete social accounts koppelen om je vrienden op de hoogte te stellen wanneer je begint met het streamen van video.

Multicamera bediening
Voeg een ander gezichtspunt toe door andere camerahoeken aan je films toe te voegen. Maak verbinding met maximaal 5 compatibele Sony-camera's via wifi en gebruik het LCD-scherm van de camcorder om te zien wat de andere camera's zien en begin tegelijkertijd met opnemen van alle gesynchroniseerde camera's. Na het opnemen kunt je de gratis te downloaden PlayMemories Home-software gebruiken om eenvoudig multiview-films te bewerken en te maken.

Handmatig te bedienen lensring
Gebruikt de lensring om handmatig de zoom, focus of belichting aan te passen voor een betere beeldcontrole.

Specificaties
Sensor formaat 1/2.5"
Type beeldsensor CMOS
Compatibele geheugenkaarten SD, SDHC, SDXC
Videoresolutie 4K, Full HD, HD
Maximale videoresolutie (4K) 3840 x 2160 / 25fps
35 mm cameralens equivalent 26.8 - 536 mm
Optische zoom 20x
Manuele focus Ja
Beeldstabilisatie Ja
Viewfinder Elektronisch
Filtermaat 55 mm
Accu NP-FV70A
Gewicht 510 g
Merk Sony
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sony FDR-AX43 4K videocamera
Uw waardering