Sony a99 mark II + Sigma 50mm f/1.4 Art

Webshop: Levertijd onbekend
Winkel: Levertijd onbekend
€ 4.268,00

Sony a99 mark II + Sigma 50mm f/1.4 Art aanpassen
Sony Alpha SLT A99II Body   + € 0,00
Sigma 50mm F1.4 DG HSM | Art Sony   + € 0,00

* Verplichte velden

Uw aanpassing
Sony a99 mark II + Sigma 50mm f/1.4 Art
Sony a99 mark II + Sigma 50mm f/1.4 Art

Op voorraad

€ 4.268,00

Samenvatting

  Innoverende autofocus
  Het nieuw ontwikkelde AF-systeem met fasedetectie is in staat tot ‘full-time AF’ en vormt de eerste toepassing van 4D FOCUS in de full-frame ɑ-serie. Dit betekent een nieuw niveau van AF-prestaties voor gebruikers van de ɑ99 II. Het Hybrid Phase Detection AF-systeem wordt mogelijk gemaakt door de combinatie van een nauwkeurige 79-punts specifieke AF-sensor met fasedetectie en 399 beeldvlak-AF-punten met fasedetectie. Dit levert een hybride opzet met 79 AF-kruispunten op. Deze kruispunten zorgen voor accurate autofocusprestaties en geavanceerde methoden om snel bewegende objecten vast te leggen. Daarnaast is er geen bewegende spiegel: TMT maakt continue AF-operatie mogelijk en het zoekerbeeld blijft ongewijzigd bij ieder type opnames, inclusief liveweergave en filmopnames.
  Weinig licht is geen probleem voor de ɑ99 II. Het nauwkeurige AF-systeem werkt naar behoren tot op belichtingsniveaus van EV-4, waar de meeste andere camera's het moeilijk hebben.


  De datastroom door de ɑ99 II is geïnnoveerd om hoge resolutie en continue opnames bij hoge beeldfrequentie mogelijk te maken. Een nieuwe LSI aan de voorzijde werkt samen met de beeldsensor, de BIONZ X beeldverwerker en een nieuw ontworpen sluitereenheid voor continue opnames van tot wel 12fps met AF/AE-tracking. Hierbij kan de 42,4 MP optimaal worden benut. Het resultaat is een ultrasnelle camera die detailrijke opnames biedt, ook met snel bewegende objecten en bij slecht licht. Dankzij een grote buffer en geavanceerde gegevensverwerking kunnen deze beelden meteen na de opname worden bekeken, ook in continue opnamemodus bij hoge snelheid. Worden de beelden binnenshuis bij kunstlicht vastgelegd, dan worden flikkeringen automatisch gedetecteerd en wordt de sluiter zodanig ingesteld dat het effect daarvan op het beeldresultaat minimaal blijft.
  Dankzij verbeteringen aan het EVF-displayalgoritme zijn nu continue opnames met liveweergave mogelijk met tot 8 fps met AF/AE-tracking met minimale weergavevertraging. De kijkervaring is zo vrijwel identiek aan die van een optische zoeker. De belichting, de witbalans en andere camera-instellingen worden in real time in de zoeker weergegeven en de continue liveopname kan op 3 snelheden worden ingesteld voor een brede waaier aan onderwerpen: 8 fps, 6 fps en 4 fps.

  Pixelpower
  De backlit full-frame 42,4 MP Exmor R CMOS-sensor is uitgevoerd in een naadloze on-chip-vormgeving. Hij maakt een snelle uitlezing van grote hoeveelheden data mogelijk en gaat efficiënt met licht om. Het nettoresultaat is een zeer hoge lichtgevoeligheid met weinig ruis, een breed dynamisch bereik en een resolutie van 42,4MP bij een ISO-bereik van 100-25600 wat uit te breiden is tot ISO 50 – 102.400. De ɑ99 II is vormgegeven zonder optisch laag doorlatend filter. Daardoor worden de fijnste natuurlijke details met ongeëvenaarde diepte en realisme vastgelegd. De fotograaf kan kiezen voor gecomprimeerde of on-gecomprimeerde RAW-bestanden.

  SteadyShot INSIDE beeldstabilisatie met 5 assen
  Voortbouwend op het succes in de ɑ7 II-serie camera's heeft Sony een nieuw intern beeldstabilisatiesysteem met 5 assen voor A-mount-camera's ontwikkeld. De ɑ99 II is de eerste met dit systeem. Naast hellende en draaiende bewegingen die zich vaak bij langere brandpuntsafstanden voordoen, detecteert en compenseert dit systeem ook wazigheid door verschuiving op de X- en Y-as bij close-ups en wazigheid die voorkomt bij stille beelden en films die 's nachts zijn opgenomen. De nieuw geïmplementeerde, uiterst nauwkeurige gyrosensoren detecteren de kleinste beweging van de camera die voor wazigheid kan zorgen. Ze bieden een 4,5-staps sluitersnelheidsvoordeel waarmee het volle potentieel van de 42,4 MP sensor kan worden benut, voor zowel foto's als filmopnames. Het effect van de beeldstabilisatie kan in de zoeker of op het LCD-scherm in het oog worden gehouden tijdens liveweergave wanneer de sluiterknop half is ingedrukt of de Focus Magnifier-functies worden gebruikt. Dit maakt het mogelijk de kadrering en focus accuraat via liveweergave te controleren tijdens teleopnames of macroafstanden.

  Verbeterde vormgeving en bedienbaarheid
  De vormgeving van de nieuwe ɑ99 II is merkbaar anders dan die van zijn voorganger. Dit is te danken aan feedback van professionele gebruikers. Het nieuwe model is 8% kleiner dan de oorspronkelijke ɑ99 en heeft een nieuw ontworpen greep, een behuizing van een magnesiumlegering, een dual SD kaartsleuf en andere verbeteringen voor meer grip en eenvoudigere bediening. Alle belangrijkste knoppen en draaischijven zijn verzegeld en de afdekking van de mediaopening en de randen van de behuizing zijn voorzien van een tand-en-groefverbinding. Het resultaat is een stof- en vochtbestendige behuizing die ook onder zware opnameomstandigheden voor goede prestaties zorgt.
  De nieuwe sluitereenheid is ontworpen om sneller te reageren en is ook duurzamer. Ze heeft duurtests van meer dan 300.000 sluiteroperaties doorstaan. De XGA OLED Tru-finder heeft een ZEISS T* Coating en omvat een lensgroep met 4 elementen met een dubbelzijdig asferisch element en krachtige vergroting van 0,78x voor uitstekende scherpte van hoek tot hoek. De buitenste lens heeft een fluorinecoating om vingerafdrukken, stof, vocht, olie en vuil buiten de deur te houden voor een helder zicht.
  De stille Multi Controller die met de oorspronkelijke ɑ99is geïntroduceerd, is verbeterd: naast controle over de diafragmaopening, de sluitertijd, de ISO, de belichtingscompensatie, de AF-zone, de AF-modus en andere instellingen is hij nu ook voorzien van een AAN/UIT-schakelaar. Ingeschakeld is de ideale instelling voor de opname van stilstaande beelden. In deze stand klikt de Controller voor een concrete indicatie van de rotatielengte. Uitgeschakeld draait de Controller zacht en stil. Dit is ideaal voor filmopnames. Verzameling van locatiegegevens is mogelijk via een Bluetooth-verbinding met een compatibel mobiel toestel. Nu kan worden gekozen of de opslaglocatie zich alleen op een aangesloten computer of ook op de camera moet bevinden, voor eenvoudige controle zonder de opnamepositie te verlaten. In respons op de feedback van een aantal ɑ gebruikers is de menustructuur van de ɑ99 IIook aangepast voor eenvoudigere navigatie.

  Filmmagie
  De ɑ99 II maakt interne 4K-filmopnames mogelijk met volledige pixeluitlezing, zonder pixelbinning. Voor fantastische video's met hoge resolutie in het professionele XAVC S-formaat. Het toestel is in staat tot hoogkwalitatieve opnames bij 100Mbps voor 4K-resultaat. De nieuwe ‘Slow and Quick’ modus (S&Q) ondersteunt zowel slow motion als quick motion. Beeldfrequenties van 1 fps tot 120 fps (100 fps) kunnen in 8 stappen worden geselecteerd voor quick motion tot 60x (50x) en slow motion tot 5x (4x). Er is een aantal functies voor een professionele filmproductieworkflow, zoals beeldprofielen, tijdcode en HDMI-output. De nieuwe ɑ99 II biedt nu ook Gamma Assist voor realtime S-Log monitoring en een zebramodus voor eenvoudigere belichtingsaanpassing. S-Log3 en S-Log2 gamma zijn nu inbegrepen. Dit maakt opnames over een breed dynamisch bereik mogelijk met extreem lichte of extreem donkere gedeelten. Hierdoor is de ɑ99 II gemakkelijk te integreren in een volledig professionele filmproductie workflow.

  • Full-Frame 4D Focus: Innovatief Hybrid Phase Detection AF-systeem met 79 accurate hybride AF-kruispunten dankzij 79-punts specifieke en 399-punts beeldvlak-AF-sensoren en continue opnames met tot wel 12 fps
  • 35mm Full-Frame Exmor R CMOS-sensor met hoge resolutie van 42,4 effectieve MP
  • Nieuw ontwikkeld intern optisch beeldstabilisatiesysteem met 5 assen
  • Uitstekende bedienbaarheid en betrouwbaarheid in een nieuw ontworpen, compacte behuizing
  • Interne 4K-filmopnames in XAVC-S-formaat met tal van professionele functies
  Specificaties
  Megapixels 42,4 MP
  Type beeldsensor CMOS
  Sensor formaat Full-frame
  Beeldstabilisatie Ja
  ISO gevoeligheid (min) 100
  ISO gevoeligheid (max) 25600
  Ondersteunde beeldverhoudingen 1:1, 3:2, 4:3, 16:9
  Stof- en Spatwaterdicht Ja
  Connectiviteit Bluetooth, Wifi
  Maximale beeldresolutie 7952 x 5304 Pixels
  Videoresolutie 4K
  Maximale videoresolutie (4K) 3840 x 2160 / 30fps
  Lensvatting Sony A
  Ondersteunde formaten JPEG / RAW
  Viewfinder Elektronisch
  Kantelbaar Scherm Ja
  Touchscreen Nee
  Compatibele geheugenkaarten SD, SDHC, SDXC
  Brandpuntbereik 50 mm
  Diafragma (F-F) 1.4
  Maximaal diafragma (f/) 1.4
  Minimaal diafragma (f/) 16
  Automatisch scherpstellen Ja
  Manuele focus Ja
  Dichtsbijzijnde focus afstand 40 cm
  Lensstrucuur (elementen/groepen) 13 / 8
  Aantal diafragma bladen 9
  Filtermaat 77 mm
  Accu NP-FM500H
  Gewicht 849 g / 815 g
  Merk Sony
  Schrijf uw eigen review
  U plaatst een review over:Sony a99 mark II + Sigma 50mm f/1.4 Art
  Uw waardering