Sirui Video Tripod SH-15

3 tot 5 werkdagen
SKU
SH15
€ 199,00

Het Sirui SH15 aluminium videostatief met vloeistofkop is ontworpen als een betaalbare oplossing met een zeer professionele uitstraling. Het systeem omvat een lichtgewicht tweetraps aluminium statief met een 75mm kom en een compacte vloeistofkop met een draagvermogen van 10Kg. Een middenpoot is ingebouwd om te zorgen voor meer stabiliteit. De werkhoogte varieert van 78cm tot tot 155cm. Extra grote draaibeenvergrendelingen langs de statiefpoten zorgen voor snelle en gemakkelijke hoogteaanpassingen.

De vloeistofkop biedt 360° panrotatie met een onafhankelijke panvergrendeling en de kanteling is instelbaar van -75 tot 90°. Een pan-balk is inbegrepen voor bevestiging aan de rechterkant van het hoofd. De meegeleverde cameraplaat heeft, naast rubberen vulling, ook twee rode anti-twist flip-vergrendelingen die kunnen worden verhoogd om te voorkomen dat de camera verschuift of draait. Deze flip-locks zijn vooral handig voor DSLR bodies.

Het statief heeft rubberen voetjes die intrekbaar zijn om puntige voetjes te onthullen. Tussen deze twee opties kan het statief worden gebruikt op gladde oppervlakken en op zacht en oneffen buitenterrein. Wanneer het statief wordt ingeklapt, beveiligen geïntegreerde pootgespen de poten voor veiligere opslag of transport. Een gevoerde, zachte draagtas met ritssluiting completeert het systeem en biedt een handige manier om de SH15 te brengen waar u naartoe wilt.

Specificaties
Materiaal Aluminium
Draagvermogen 10 Kg
Minimale lengte 82.5 cm
Maximale lengte 155 cm
Type statiefkop Panorama
Waterpas Ja
Kleur Zwart
Gewicht 3.6 Kg
Garantieperiode 2 jaar
Merk Sirui
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sirui Video Tripod SH-15
Uw waardering